Afera trese Holivud: Slavnog glumca Van Dizela nekadašnja asistentkinja optužila za zlostavljanje

Olja Jelić Vesti 22.12.2023 10:33 0

Američki glumac Van Dizel optužen je za seksualno zlostavljanje, a tužbu je podnela njegova nekadašnja asistentkinja sa kojom je sarađivao tokom snimanja filma "Fast Five" iz 2010. godine.

Van Dizel

Shutterstock

Američki glumac Van Dizel optužen je za seksualno zlostavljanje, a tužbu je podnela njegova nekadašnja asistentkinja sa kojom je sarađivao tokom snimanja filma "Fast Five" iz 2010. godine.

Advokat glumca je izjavio da glumac odbacuje sve optužbe kojim ga tereti nekadašnja asistentkinja Asta Džonason, a među njima je tvrdnja da je pribio uz zid dok je "vršio seksualni čin nad sobom".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

 

 

No, to nije sve, jer je optužila glumca za nezakonit prekid saradnje. Navodno ju je Dizelova kompanija otpustila nekoliko sati nakon napada za koji tvrdi da se dogodio pomenute godine.

Slučaj je na sudu u Los Anđelesu, a Džonasan je u tužbi navela da se napad dogodio u hotelu St. Regis u Atlanti. Ona tvrdi da ju je Dizel nadjačao u njenom apartmanu i da je ignorisao to što mu je jasno dala do znanja da joj smeta to što je dodiruje.

U tužbi je navedeno da je vrištala i potrčala prema toaletu, no da ju je glumac "pribio uz zid svojim telom".

Nekoliko sati nakon navodnog incidenta ju je kontaktirala Dizelova sestra, koja vodi njegovu kompaniju One Race Films te joj je saopštila da je otpuštena. Asta takođe tuži i sestru popularnog glumca, kao i kompaniju.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading