Megan Markl i princ Hari kakve retko viđamo: Uradila je nešto potpuno neočekivano, mnoge je to podsetilo na Dajanu i Čarlsa

Olja Jelić Vesti 13.04.2024 12:44 0

Megan Markl i princ Hari razmenili su poljubac na polo utakmici u Majamiju na kojoj je on učestvovao kao jedan od igrača.

Megan i Hari

Profimedia

Megan Markl i princ Hari razmenili su romantični poljubac na humanitarnoj polo utakmici u Majamiju, a koji su snimili fotografi koji su se tamo našli.

42-godišnja Megan poljubila je Harija pred svima nakon što mu je uručila nagradu koju je osvojio, dok je dodatnu pažju privukla njena haljina sa prorezom sa prednje strane, ispod koje nije obukla grudnjak, a nosile je i cipele s vrtoglavo visokim potpeticama. Par inače nema naviku da razmenjuje nežnosti u javnosti i ovo je bila retka prilika u kojoj su ih ljudi videli tako intimne.

Je li ovaj poljubac bio samo za kamere?

Mnoge je ovaj trenutak podsetio na davnu 1985. kada je glavnu nagradu svom suprugu princu Čarlsu uručila princeza Dajana.

 

Inače, ovih se dana pročula vest da su Megan i Hari producenti dve skorašnje Netflixove serije koje će se fokusirati na kuvnje i američko polo prvenstvo, saopštili su iz streaming servisa. Projekti su deo višegodišnjeg ugovora između Netflixa i kompanije Archewell Productions, koju je osnovao kraljevski par 2020. godine, nakon što su odstupili sa dužnosti viših članova britanske kraljevske porodice i preselili se u Sjedinjene Države.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading