Nosila ga je i princeza Dajana: Nežan, lep i bezvremenski manikir koji je uvek u trendu. a postiže se vrlo lako

Vesti 22.12.2023 19:52 0

Ako želite da dodate notu klase, razmislite o dodavanju bisernog gornjeg premaza svom francuskom manikiru, baš kao i Dajana...

princeza

Profimedia

Princeza Dajana je upamćena po svojoj lepoti, gracioznosti, dobrotvornom radu i fantastičnom smislu za modu (koju poslednjeg mnogi ljudi i danas pokušavaju da oponašaju). Iako vam ne možemo pomoći oko plemićke titule ili vam pokloniti njenu kultnu kolekciju nakita, možemo vam pomoći da kopirate njen omiljeni manikir.

Kraljevski lak za nokte je dugo bio tema razgovora jer se priča da članovi kraljevske porodice moraju da nose neutralan lak za nokte. Poznato je da je kraljica Elizabeta II nosila nežno rozu nijansu laka, a princeza od Velsa, Kejt Midlton, takođe je poznata kao ljubitelj neutralnih nijansi.

Dajana je prekršila kraljevski protokol dok je nosila svoju kultnu 'osvetničku haljinu', uparujući smeli izgled sa još smelijim crvenim lakom za nokte. Međutim, pokojna princeza nije uvek imala buntovnički izgled. Umesto toga, često se odlučila za neutralni francuski manikir sa svetlucavim gornjim slojem. Pažljivo istraživanje trendova na noktima Fresh-a, onlajn servisa za lepotu, otkrilo je da će Dajanin vanvremenski neutralni manikir biti veoma popularan ove sezone, piše Miss7.

Ako želite da dodate notu klase, razmislite o dodavanju bisernog gornjeg premaza svom francuskom manikiru, baš kao i Dajana, jer je to odličan način da modernizujete klasični stil. Predviđa se da će članovi kraljevske porodice biti izvor inspiracije za mnoge koji gledaju poslednju sezonu 'Krune' ovog novembra, navodi Fresh. 

Prvi deo poslednje sezone hit serije premijerno je od 16. novembra. Ovo poglavlje, koje se sastoji od četiri epizode, fokusira se na princezu Dajanu. Neka njeno nasleđe živi savladavajući njen prepoznatljiv manikir.

Kako napraviti manikir princeze Dajane

Neka bude kratko i slatko

Dugi nokti su bili u modi poslednjih godina, ali Dajana se obično odlučila za kraće, prirodne nokte – koji takođe zahtevaju manje održavanja. Prvi korak u savladavanju njenog izgleda je da se uverite da su njeni nokti čisti i dobro oblikovani.

Neutralna baza

Birajte meke, nude nijansu kao osnovnu boju. Pošto je većina neutralnih lakova providnija, trebalo bi da dodate nekoliko slojeva ove baze.

Nokti

Printscreen/Instagram

 

 

Žene sa svetlijim tonovima kože treba da izaberu bazni premaz sa ružičastim nijansama, dok one sa tamnijim tonovima kože treba da izaberu dublju golu boju.

Dodajte malo francuskog stila

Nijedan francuski manikir nije potpun bez karakterističnog belog vrha. Dajanin manikir je imao vrh koji nije bio previše debeo ili tanak; umesto toga pratio je krivinu i debljinu vrha njenog prirodnog nokta.

Gornji sloj

Biserni, blago hromirani gornji sloj pretvara izgled iz osnovnog manikira u nešto o čemu će se svi pitati. Sa ovim gornjim slojem možete ići u mnogo različitih pravaca.

 

Bonus Najžena:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading