Da li će se razvesti? Princ Hari ne želi da se Megan bavi politikom i hoće da se vrati kući, a ona tera po svome!

Vesti 03.10.2023 14:38 1

Megan Markl polako ostvaruje svoje ambicije da postane slavna ličnost u Americi, što nije uspela dok je bila glumica. Sada gazi krupnim koracima ka vrhu, ali se princu Hariju način života u Americi ne dopada i želi da se vrati kući.

megan markl

Profimedia

Princ Hari čezne da se vrati svom starom načinu života jer je sve više razočaran boravkom u Americi. To tvrdi osoba bliska ovom paru i dodaje da je Megan zbog toga zabrinuta. Ona ima druge planove i kaže da je takav Harijev stav i želja za povratkom u London frustrira. Megan želi da to poglavlje njihovog života zauvek zatvori.

Hari se udaljio od svojih prijatelja sa koledža i nema stalno prebivalište u Velikoj Britaniji, što mu veoma teško pada. Tokom svojih poseta Londonu, obično boravi u hotelima i izbegava pojavljivanja u javnosti. Nesumnjivo, princ Hari žudi za svojim starim prijateljima. Ne može često da odlazi tamo jer bi morao da provodi vreme daleko od svoje žene i njihovo dvoje dece, Arčija i Lilibet.

megan markl

Profimedia

 

“Megan voli Harija, ali želi da svima pokaže njegovu bolju stranu. I sasvim je jasna u vezi sa ulogama koje treba da preuzmu zajedno u Americi”, kaže ovaj izvor koji je blizak popularnom paru.

Megan želi da gradi karijeru u Americi i da počne da se bavi politikom. Vojvotkinja od Saseksa planira da uđe u trku za mesto senatora nakon smrti Dajane Fajnštajn. Postoje spekulacije da bi mogla da odradi preostalih 13 meseci koji su ostali Dajani do kraja mandata.

„Za nju zapravo nije strašna ideja da se okrene politici. Ona ima mnogo pristalica koje potencijalno mogu glasati za nju," ističe izvor.

Međutim, za to joj je potreban princ Hari koji bi mogao da odigra vitalnu ulogu u njenom osvajanju poslaničkog mesta. Hoće li ga ubediti da je podrži? Ili će se ipak razići zbog nepomirljivih razlika? Vreme će pokazati. 

Komentari (1)
Loading
Ivan
03.10.2023 17:42

Zato se udala za njega.