Srebrno i šljokičavo: Providna, uska haljina Demi Mur je samo za smele, a njoj stoji kao salivena

Olja Jelić Vesti 10.04.2024 13:36 0

Demi Mur nedavno je prisustvovala izložbi Dolce & Gabbana u Milanu.

Demi Mur

Profimedia

Demi Mur nedavno je prisustvovala izložbi Dolce & Gabbana u Milanu.

Potom je stigla i na zabavu organizovanu povodom revije gde je privukla poglede u prozirnoj svetlucavoj haljini ispod koje je nosila crni grudnjak i gaćice. Uz to je iskombinovala crne sandale.

Njene fotografije ubrzo su se proširile društvenim mrežama, a obožavatelji su komentarisali da Demi izgleda "nestvarno za svoje godine".

Mnogi se često pitaju u čemu je tajna sjajne linije Demi Mur. Naime, u dvadesetima i tridesetima je bila opsednuta vežbanjem. U svojim memoarima Inside Out napisala je da se osećala kao da nije mogla da prestane da vežba. Ludilo je počelo 1992., kada je glumila u Malo dobrih ljudi.

"Dolazak u formu za taj film pokrenuo je moju opsednutost vežbanjem koja me izjedala narednih pet godina. Nisam se usudila da odustanem", napisala je.

U četrdesetima je odlučila da je vreme da uspori. Odmakla se od napornih treninga i počela da trenira Bikram jogu. Dokazano je da "poboljšava snagu donjeg dela tela, raspon pokreta donjeg i gornjeg dela tela i ravnotežu kod zdravih odraslih osoba", tvrdi National Library of Medicine.

Demi je 2019. objavila da "nije vežbala više od četiri godine". Iako se ponovo počela da se kreće, najveću promenu je napravila po pitanju ishrane. Pridržava se stroge sirove veganske dijete, što znači da jede isključivo biljnu hranu koja se može konzumirati bez termičke obrade.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading