Koralno narandžasta boja joj savršeno stoji: Demi Mur pokorila Milano, a ovo je tajna njene mladolikosti

Olja Jelić Vesti 22.09.2023 13:57 0

Jedna od najpopularnijih i najlepših žena Holivuda posvećena je nezi kože, a ovo su njene male tajne, zahvaljujući kojima je ostala mladolika

Demi Mur

Profimedia

Američka filmska zvezda Demi Mur ovih dana uživa u Italiji, gde je viđena na Nedelji mode u Milanu.

Proslavljena glumica pratila je reviju modne kuće Fendi, na kojoj je predstavljena kolekcija za proleće i leto 2024. godine, a u njoj je uživala u društvu slavne manekenke Amber Valete.

Demi Mur izgledala je očaravajuće u pletenom kompletu, koji čine top s rolka-okovratnikom i bez rukava i asimetrična suknja, sve u vrlo efektnoj koralnoružičastoj boji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Goreski (@bradgoreski)

 

Čuvena glumica od početka karijere spada u najlepše žene Holivuda, a svoj očaravajući izgled zadržala je do danas, kada se priprema za svoju novembarsku proslavu 61. rođendana. Uprkos čestim spekulacijama da Demi redovno posećuje estetskog hirurga, ona je očigledno negovana žena, a koristila i malu pomoć botoksa ili ne – njeni ostali trikovi za negu lepote mogu samo da nam pomognu.

Demi Mur obožava hidratantnu kremu

Demi Mur je učila od svoje majke kada je reč o negovanju lica i održavanju njene vlažnosti, pa je jednom prilikom za Harper's Bazaar istakla da ju je majka uvek podsećala da pere, čisti i maže kožu hidratantnom kremom.

Prilikom pranja lica, ona uvek ovim proizvodima za najosetljiviju kožu opere i vrat i dekolte.

Ima poseban peškir za uklanjanje šminke

Demi Mur kaže da ima veoma osetljivu kožu, zbog čega koristi minimalno proizvoda koji bi eventualno mogli da joj začepe pore ili imaju dodate parfeme.
Kada je u pitanju je uklanjanje šminke, glumica upotrebljava pristupačni peškir po imenu Make Up Eraser, za koji kaže da skida bukvalno sve ostatke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

– To je magija! – kaže glumica.

Limfna drenaža je obavezna

Kako je Demi otkrila, nakon što na lice nanese serume i kreme, ona dobro protrlja donju vilicu, jagodice, čelo i vrat.

– Prođete kroz svu napetost u licu. To aktivira protok krvi u koži. Kada imate više od 50 godina i osećate se kao da vam koža pada na pod, ovo pruža neverovatan lifting – rekla je glumica.

Većina stručnjaka preporučuje masažu lica zasnovnu na teoriji limfne drenaže, koja se pokazala kao vrlo efikasna u tretiranju podočnjaka. Najbolje od svega je to što vam za ovakvav "tretman" ne treba ni mnogo para ni mnogo vremena – takvu masažu moguće je izvesti kod kuće, za samo pola minuta!

Demi Mur ne pije alkohol

Glumica je ranije otvoreno pričala o svojoj borbi protiv alkoholizma, ali je već godinama u sjajnom stanju, a to se odražava i na njenu kožu.

Alkohol, naime, smanjuje količinu antidiuretičkih hormona u organizmu, što održava kožu hidriranom i pomaže telu da ponovo apsorbuje vodu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

 

Lepota počinje iznutra

Kada je na panelu portala Goop pričala sa svojom koleginicom Gvinet Paltrou, Demi Mur je otkrila da za nju nega kože ne počinje proizvodima za negu.

– Vidi, ja nemam nikakvu supertajnu, ali definitivno mislim da lepota počinje iznutra. Spolja možete raditi šta god želite, ali ako iznutra stanje nije dobro ili se ne osećate najbolje, ništa što radite spolja neće biti dovoljno efikasno – smatra glumica.

Komentari (0)
Loading