Ona je baka, gazi sedmu deceniju i brutalno izgleda: Demi Mur ponosno šeta unuku, a svi komentarišu da izgleda kao devojka

Olja Jelić Vesti 06.06.2023 19:20 1

Demi Mur nedavno je postala baka po prvi put, a svi se pitaju koja je tajna njenog mladolikog izgleda

Ona je baka, gazi sedmu deceniju i brutalno izgleda: Demi Mur ponosno šeta unuku, a svi komentarišu da izgleda kao devojka

Profimedia

Slavna glumica Demi Mur nedavno je postala baka po prvi put kada je njena ćerka Rumer, koju je dobila iz braka sa Brusom Vilisom, u aprilu donela na svet svoje prvo dete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

Sada su ponosna baka i majka prvi put uslikane u šetnji sa novom mezimicom njihove mnogobroje familije, a na prvi pogled retko ko bi mogao da pretpostavi da je Demi u novembru napunila 60 godina.

Na najnovijim fotografijama više deluju kao sestre nego kao majka i ćerka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

 

Demi je naime jedva čekala da se prihvati i nove uloge bake jer kako kaže već ima dovoljno iskustva kao majka koja je podigla tri ćerke. Glumica uspešno obavlja svoje dužnosti bake, a mnoge je raznežila nedavno objavljenom slikom sa unukom.

Komentari su eksplodirali sa obzirom da ova baka izgleda neverovatno mladoliko za svojih 60 godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

Tajna besprekornog izgleda ove zvezde koja je zakoračila u sedmu deceniju života je u tome što izuzetno vodi računa o tome šta unosi u svoje telo. Ona praktikuje strogu sirovu vegansku ishranu, što znači da jede samo sirovu biljnu hranu koja se može konzumirati bez kuvanja.

 

Komentari (1)
Loading
zora
07.06.2023 08:04

U pravu ste, ima devojacke ruke isto kao ja u tim godinama.