,,I dalje ne mogu da verujem": Slavna glumica se prisetila uspomena sa tragično preminulom zvezdom ,,Prijatelja", ovo će uvek pamtiti

Vesti 06.04.2024 22:04 0

Fotografija njega i Grejemove pojavila se u njegovim memoarima ,,Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar" iz 2022.

Metju

Leon Bennett / Getty images / Profimedia/Shutterstock

Lauren Grejam će uvek nositi Metjua Perija u svom srcu.

Zvezda serije ,,Gilmorove" (57), odgovarala je na pitanja tokom promocije njene knjge ,,Have I Told You This Already?" u petak. Govoreći pred publikom u Linkoln teatru tokom svog boravka u Vašingtonu , razmišljala je o svom prijateljstvu sa pokojnim glumcem.

„I dalje ne mogu da verujem“, rekao je Grejem o Perijevoj smrti.

Zvezda serije ,,Prijatelji" preminuo je u svojoj kući u Los Anđelesu 28. oktobra 2023. od akutnog dejstva ketamina, prema izveštaju obdukcije do kojeg su došao magazin People. Imao je 54 godine.

„Iako mi tehnički nikada nije bio dečko, on je bio u mom životu“, rekao je Grejem, dodajući da je Peri takođe „prijatelj i oslonac“.

„Razvlačili bismo se godinu dana, onda bi se on vratio u moj život, i upravo se vratio u moj život prošle godine“, objasnila je pre nego što je podelila šta joj je Peri kupio za rođendan tog marta.

Prema Loren, glumac joj je poslao ,,komplet loptica" za njen poseban dan. Dok su se članovi publike smejali, i ona se smejala dok je delila svoja lepa sećanja.

„On je zaista zaljubljenik u tenis i piklbol, sa karticom na kojoj je pisalo: ’Budi stariji’“, rekla je ona, nazvavši njegovu smrt „strašnim gubitkom“.

Loren

Peri je jednom prilikom Grahama nazvao „jedan od mojih omiljenih ljudi“ tokom sopstvenog pitanja i odgovora za svoju seriju ,,Čudan par".

 

„Imamo sjajnu hemiju kada radimo zajedno i zabavno je raditi sa bliskim prijateljem“, rekao je on.

Fotografija njega i Grejemove pojavila se u njegovim memoarima ,,Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar" iz 2022. „Ja i prelepa Loren Grejem“, glasio je natpis.

 

„Uteha koju osećam što sam ga videla u vreme kada sam ga videla bila je da je bio toliko oduševljen kako je njegova knjiga primljena - i to ne samo zato što je bila ogroman uspeh, već zato što je njegovo životno delo na neki način postalo: 'Kako mogu da pomognem? Kako mogu da pričam o borbama koje sam imao i pomoći nekom drugom?'”, rekla je ona.

Grejemova je dodala da je Peri „bio jako zadovoljan“ što je dao doprinos na taj način, i da ga je to stvarno učinilo srećnim. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading