Šakira opet zaljubljena: Vatrena Kolumbijka se topi u rukama 15 godina mlađeg glumca

Olja Jelić Vesti 04.04.2024 11:44 0

Šakira je počela da izlazi sa britanskim glumcem Lisjenom Laviskontom, zvezdom serije "Emily in Paris"

Šakira

Printscreen/Youtube

Šakira je počela da izlazi sa britanskim glumcem Lisjenom Laviskontom, zvezdom serije "Emily in Paris", piše Daily Mail.

Par je glasine o vezi podstakao već ranije. Pevačica je, naime, na Instagramu objavile njihove fotografije na kojima prisno poziraju, a strani mediji potom su objavili da će zgodni glumac biti glavna zvezda spota za njenu novu pesmu Punteria. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Sada su izvori bliski paru potvrdili da izlaze, ali njihova veza zasad nije ozbiljna. Šakirini prijatelji navodno su zabrinuti jer smatraju da Lusien izlazi sa Šakirom samo jer je jako slavna. Boje se, pišu mediji, da će joj slomiti srce.

"Šakira očajnički želi da se zaljubi, ali njeni prijatelji su zabrinuti jer je Lusien ranije bio u vezama sa ženama koje nisu toliko slavne. Sada se viđa sa Šakirom, koja samo želi ljubav. Mnogi su zabrinuti da želi da bude sa njom samo da ljudi znaju za njega, da se njegovo ime prepozna. Viđaju se, ali to nije još ništa ozbiljno", rekao je izvor, dodajući da Šakira još nije prebolela bivšeg supruga Žerarda Pikea.

Šakira je fudbalera upoznala u martu 2011., kada je snimala spot za hit Waka Waka. Zajedno su bili 12 godina, a razišli su se u junu 2022. Par ima dva sina - Milana i Sašu. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading