Samoj sebi najgora: Šakira oštro kritikovala svoje stare nastupe u poznatoj emisiji, preterala u ovoj stvari

Vesti 06.04.2024 18:43 0

Šakira je otkrila da se njen glas menjao tokom godina i da je bio pod uticajem trudnoće...

Šakira

Printscreen/Youtube/First We Feast

Šakira je težak kritičar. U pojavljivanju u emisiji „Hot Ones“, Šakira je jela začinjena krilca dok je razgovarala o svojoj karijeri, posebno o pesmama koje je pisala kada je bila mlađa i manje sigurna u sebe.

Šakira i voditelj Šon Evans razgovarali su o njenom radu, a Evans joj je postavio pitanja u vezi sa komentarima koje je dala u intervjuu za Apple Music. U tom slučaju, Šakira je rekla da je „bila užasna“, u šali, ali i u vezi sa činjenicom da je toliko sazrela kao umetnica.

Kada je razgovarala o nekim delovima u svojoj muzici zbog kojih se ježila, Šakira je rekla: „Toliko“.

„Mislim da sam preterala sa povicima u svom glasu“, rekla je smejući se. ,,Mislim da je bilo preterano", rekla je, ,,Malo barokno. Znate?"

 

 

„Previše Šakire“, našalila se.

Šakira o svojoj muzičkoj popularnosti

Šakira je otkrila da se njen glas menjao tokom godina i da je bio pod uticajem trudnoće. „Primetila sam da mi je posle trudnoće glas postao deblji, zaokruženiji, puniji“, objasnila je ona. „Takođe, moji izbori su zreliji. Evoluirala sam kao žena, kao osoba, moj intelekt je evoluirao.”

Zaključila je da misli da je sada bolji muzičar. „Mislim da sam evoluirala“, rekla je. „Sada mnogo više volim sebe kao umetnicu, ali to sam samo ja.", prenosi Hola!

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading