,,Uvek sam govorio da je zvezda": Riki Martin otkrio šta njegova ćerka (5) želi da bude kad poraste, njen izbor je jasan

Vesti 03.04.2024 17:34 0

„Srce mi je htelo da mi izađe iz usta jer sam uvek govorio da je zvezda“, izjavio je on, dodajući da se Džvan slaže sa tim

Riki

Michael TRAN / AFP / Profimedia

Riki Martin govori o svojoj uspešnoj karijeri i svom porodičnom životu. Portorikanski pevač pričao je o svom roditeljskom putu i ​​otkrio da je ponosan na svoju decu i da radi neverovatan posao u zajedničkom roditeljstvu sa svojim bivšim suprugom Džvanom Josefom.

Tokom poslednjeg razgovora za Interview Magazine, muzičar je dao uvid u svoj privatni život. Sa njim je razgovarala Zoe Saldana, koja ga je pitala da li je očinstvo promenilo način na koji pristupa svojoj muzici i karijeri, na šta je otkrio da je njegova karijera uticala na njegovu petogodišnju ćerku Lusiju.

„Imam ćerku Luciju, ona ima samo 5 godina, i odveo sam je kod pedijatra prošle nedelje i doktor je pitao: „Lusija, šta želiš da budeš kada porasteš?“ A ona je rekla: „Želim da budem pevačica“, detaljno je objasnio Riki, priznajući da je bio iznenađen njenim odgovorom.

„Srce mi je htelo da mi izađe iz usta jer sam uvek govorio da je zvezda“, izjavio je on, dodajući da se Džvan slaže sa tim. „I moj bivši muž veruje u istu stvar. Kada su se blizanci rodili, napisao sam pesmu pod nazivom „Ti si najbolja stvar o meni“. Nikada nisam rekao: „Ovo je za moju decu“, ali, hej, bilo je za njih“, rekao je.

Tokom intervjua, Riki je rekao da je zahvalan za svoju karijeru i novo poglavlje svog života, nakon što je glumio u Apple TV seriji „Palm Royale“. „Mislim da je ovo moja četvrta decenija. Ja sam na stvarno dobrom mestu i još uvek sam sa energijom i optimizmom u pogledu onoga što život nudi, a to je puna zahvalnost“, nastavio je. „Ne mogu da se žalim. Puno je, naravno, uspona i padova, jer je to život, ali ja se fokusiram na svetlost i moje oči su otvorene za sve lekcije koje dolaze.” 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading