Svi pričaju o vezi Rikija Martina sa ovom ženom: Da li je ona razlog kraha braka, mreže se usijale

Olja Jelić Vesti 07.07.2023 14:07 0

Riki Martin se razvodi nakon šest godina braka, a sada svi bruje o njegovoj vezi sa ženom

Riki Martin

EPA

Da se razvodi Riki Martin nakon šest godina braka sa Džvanom Josefom, šokirala je njegove obožavatelje. Međutim, latino zvezda navodi da tu svađe nema i da će on i Džvan nastaviti da osnažuju svoju vezu dok se bave svojom decom, a imaju ih četvoro.

Međutim, sve nas zanima sa kim će sada da se zabavlja Riki Martin, s obzirom da se godinama šuškalo kako je biseksualac, jer je pre veze sa muškarcima - punih devet godina bio u vezi sa ženom.

 

 

Iakao se pričalo kako mu je Rebeka bila "maska", on je tada govorio:

"Seksualnost je jedna komplikovana stvar, nije sve crno i belo već je ispunjena bojama. Kada sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osećao sam se dobro, osećao sam se prelepo. Ne možete da odglumite hemiju koju osećate prema nekome, hemija je bila tamo s njima. Nisam nikoga zavaravao", izjavio je on za magazin "People".

On je punih 9 godina živeo sa meksičkom TV voditeljkom Rebekom de Albom.

"Ta žena bila je neverovatna", rekao je za nju Riki. "Bila je jaka. Znala je da sam gej, ali ostali smo zajedno. Kada smo prekinuli, samo sam radio, radio i ništa drugo."

U više navrata Martin govori da je biseksualac i da postoji mogućnost da bude sa ženama ukoliko mu se svide. Sa Rebekom više ne razgovara, mada o njoj uvek govori sa velikim poštovanjem.

 

Komentari (0)
Loading