Posle šest godina stavljaju tačku na svoj brak: Riki Martin objavio razvod, voleće se zauvek zbog dece

Olja Jelić Vesti 06.07.2023 19:06 0

Kako je sada već bivši par istakao, oni će okončati brak, ali to neće ugasiti ljubav i poštovanje koje umetnik i on gaje jedan prema drugom

Riki Martin

Shutterstock

Nakon šest godina braka, pevač Riki Martin razvodi se od sirijsko-švedskog konceptualnog umetnika Džvana Josefa, saopštio je sada već bivši par.

– Odlučili smo da okončamo svoj brak, s ljubavlju, poštovanjem i dostojanstvom zbog naše dece, poštujući sve što smo kao par iskusili svih ovih predivnih godina – naveli su oni u zajedničkom saopštenju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

 

– Naša najveća želja jeste da nastavimo ovu zdravu porodičnu dinamiku i odnos fokusiran na mir i prijateljstvo kako bismo i dalje zajedno podizali našu decu, očuvali poštovanje i ljubav koju gajimo jedan prema drugom – istakli su Martin i Josef.

Pevač i umetnik zajedno imaju dvoje dece – ćerku Lusiju i sina Rena, a Riki je ranije dobio blizance Matea i Valentinu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Latino zvezda i poznati umetnik upoznali su se preko Instagrama 2015. godine i počeli da se viđaju šest meseci kasnije, nakon što su se sreli uživo u Londonu. Prvi put su se zvanično kao par pojavili na amFar gala večeri 2016. godine, a ubrzo potom saopštili da su se verili. Sudbonosno "da" izgovorili su 2018. godine.

Pevač je više puta pričao o svom spokojnom porodičnom životu i ljubavi prema Džvanu Josefu, a otkrio je da se u njegovoj kući govori španski jezik, ali da njihova deca pričaju i engleski i francuski, kao i da Josef uči mališane arapski jezik.

 

 

Komentari (0)
Loading