Žene širom sveta su upale u DEPRESIJU kada je otkiro da je GEJ: Sada najviše ŽALI što OVO nije uradio u životu jer je prošao kroz PAKAO!

Vesti 04.04.2023 13:00 0

Najveći miljenik žena Riki Martin, je pre više od deset godina slomio srca mnogih žena

Žene širom sveta su upale u DEPRESIJU kada je otkiro da je GEJ: Sada najviše ŽALI što OVO nije uradio u životu jer je prošao kroz PAKAO!

Profimedia

Riki Martin je jedan od najuspešnijih latino izvođača koji je od samog početka bio miljenih žena, rastužio je mnoge kada je objavio da svoju emotivnu naklonost ima ipak ka istom polu. 

Pre nego što je otkrio, bio je u vezama sa ženama, a 2010. godine se našao na udaru kritika jer je bio neiskren sa njima. 

- Seksualnost je jedna komplikovana stvar, nije sve crno i belo već je ispunjena bojama. Kada sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osećao sam se dobro, osećao sam se prelepo. Ne možete odglumiti hemiju koju osećate prema nekome, hemija je bila tamo s njima. Nisam nikoga zavaravao - izjavio je on za magazin "People“.

Sada tvrdi da mu je najžalije što se nije mnogo ranije pre priznanja osećao hrabrije i otvoreno pričao o svojoj seksualnosti, jer kako tvrdi, tek sada "diše".

Iako je slomio srca i san mnogim ženama, njegova popularnost nije opala. Svojim muzičkim hitovima osvajao je top-lestvice te je ostao i posle priznanja miljenih mnogih. 

Kako je mnogo želeo decu i veliku porodicu, 2008 godine se odlučio za surogat majčinstvo, te su tada na svet došli blizanci, koji su mu promenili život iz korena. 

Tada se smirio i nije više bio toliko strastven ljubavnik, već kako je tvrdio, tažio je nekoga ko može da isprati njegovu porodicu i stabilnost.

 

 

Riki je od 2018 godine u srećnom i ispunjenom braku sa slikarom Džvanom. Sada zajedno podižu ukupno četvoro.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading