Latino frajer i sinovi: Riki Martin poveo svoje blizance na crveni tepih, ljudi pali u trans kada su videli kako izgledaju!

Vesti 16.03.2024 17:29 0

Blizanci su nosili odgovarajuće kožne jakne i usklađenu odeću u boji odeće svog oca...

Riki

Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

U retkom pojavljivanju, Riki Martin je pozirao na crvenom tepihu sa svojim šarmantnim blizancima Valentinom i Mateom (15), koje je dočekao preko surogat majke 2008. godine. Pevač je 14. marta prisustvovao premijeri svoje nove serije,,Palm Royale", sa svojom najstarijom decom.

Kao što se i očekivalo, njihovo prisustvo je privuklo pažnju jer je prošlo dosta vremena otkako su svi zajedno na javnom događaju. Tokom svoje nove faze kada je bio samac nakon razvoda od Džvana Josefa, naglasio je da mu je ljubav njegove dece najvažnija. Pronalazeći utehu u svojim mališanima, on se takođe duboko posvetio profesionalnim projektima.

Valentino i Mateo, koji će ove godine proslaviti 16. rođendan, bili su najbolje društvo Rikiju na premijeri njegove serije, koja je održana u pozorištu Semjuel Goldvin na Beverli Hilsu u Kaliforniji.

Ovaj 52-godišnji portorikanski pevač i glumac deo je glumačke ekipe nove Apple TV+ produkcije, koja će premijerno biti prikazana 20. marta na toj platformi. Za važnu premijeru, Riki se odlučio za potpuno crni autfit koji se sastoji od široke košulje i pantalona i lakiranih cipela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

 

Blizanci su nosili odgovarajuće kožne jakne i usklađenu odeću u boji odeće svog oca. Valentino je nosio pocepane plave farmerke, a ispod sakoa belu majicu, uz kul patike.Mateo je nosio tamne farmerke, crne cipele i crnu kapu, navodi Hola!.

Blizanci su na premijeri imali priliku da upoznaju poznate ličnosti sa kojima je njihov otac radio na svojoj novoj seriji, među kojima je i Kaja Gerber. Čuvena 22-godišnja manekenka, koja je ćerka legendarne Sindi Kraford, ostavila je trag na filmu i televiziji, a ,,Palm Royale" je bio jedan od njenih najiščekivanijih projekata. 

U seriji, u kojoj glumi Kristen Vig, Riki igra Roberta, čoveka koji radi u ekskluzivnom klubu u Palm Biču 60-ih godina i koji zna sve tajne žena iz visokog društva. Portorikanac je u intervjuima rekao da je uspostavio odličan odnos sa ostatkom glumačke ekipe.

Prošlo je nekoliko godina otkako je Riki prisustvovao ovakvom događaju sa svojom decom. U decembru 2016. prisustvovao je premijeri filma ,,Rogue One: A Star Wars Story" sa njima i svojim bivšim mužem Džvan Josefom u Holivudu. U to vreme njihova deca Lusija i Ren još nisu bila rođena.  

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading