Njena karijera gubi nekadašnji sjaj: Bivši član PR tima Džej Lo raskrinkao latino divu, ovo je razlog neuspeha albuma

Olja Jelić Vesti 29.03.2024 21:20 0

Novi album Dženifer Lopez, koji se žestoko promovisao pod nazivom This Is Me..Now, postigao je slabije rezultate nego što su mnogi očekivali

dženifer lopez

Shutterstock

Novi album Dženifer Lopez, koji se žestoko promovisao pod nazivom This Is Me..Now, postigao je slabije rezultate nego što su mnogi očekivali. Baza obožavatelja Dženifer Lopez se smanjuje i slobodno se može reći da je karijera Džej Lo izgubila svoj nekadašnji sjaj.

Sada se oglasio jedan od njenih bivših PR-ovaca, otkrivši što misli da je razlog neuspeha albuma Dženifer Lopez.

Album This Is Me...Now je propali projekat

Dženifer Lopez je objavila svoj prvi album u 10 godina, This Is Me...Now, 16. februara 2024. Izgleda da su svi promotivni napori bili uzaludni, uključujući brojne nastupe i gostovanje u popularnoj emisiji Saturday Night Live.

Album je zauzeo 39. mesto na Billboardovoj 200 lestvici, što ga čini njenim prvim albumom koji se nije popeo u Top 20 lestvice mešanih žanrova. Album je prodan u 14.000 kopija, od čega je 11.000 prodano fizički, a 3000 albuma je digitalno preuzeto.

 

 

Spomenuto izdanje albuma predvodio je dokumentarac Najveća ljubavna priča koja nikad nije ispričana, a u pripremi je bila i svetska turneja. Ali, izgleda da su se ulaznice slabo prodavale pa je Džej Lo otkazala nastupe. 

"Ako neko na njenom nivou otkazuje koncerte, to je loše, vrlo loše", rekao je neimenovani izvor za The New York Post.

"Samo nekoliko ljudi još uvek može privući mase obožavatelja nakon decenija karijere, a to su imena poput Springstina ili Madone", dodaju upućeni.

 

 

 

Kakve veze s ovim ima Ben Aflek?

Govoreći za The New York Post, bivši PR Dženifer Lopez, Rob Šuter, kaže da je njen prvi album nakon deset godina propao. 

"Dženifer je uvek bila genijalna u marketingu i odnosima sa javnošću, ali njena najveća pogrešna procena ovde je što misli da je svet još uvek zainteresovan za ljubavnu priču Ben i Dženifer", otvoreno je rekao Šuter.

"Ali nikoga više nije briga za Benifer. Svet je krenuo dalje."

Osim prežvakane priče s Benom, mnogi smatraju da Dženifer koristi svoje odrastanje u Bronks kako bi se svidela većoj masi ljudi.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading