Povukli na majku: Šakirini sinovi će se pojaviti na njenom najnovijem albumu, već planiraju kako će potrošiti zarađeni honorar

Vesti 29.03.2024 11:42 0

Njihova ideja je bila da se pojave na albumu...

Šakira

EPA

Deca Šakire i Žerada Pikea, Milan i Saša, nasledili su mamin muzički talenat, debitujući u njenoj pesmi „Acrostico.“ Ponosna mama je nedavno otkrila da je nisu samo da je pratili u studiju, već i da su oni i u pesmi, te da imaju pravo na honorare.

Pevačica, koja je nedavno održala besplatan koncert na Tajms skveru, gostovala je u emisliji „The Tonight Show“ sa Džimijem Falonom gde je ispričala o posebnom iskustvu rada sa svojim sinovima.

„Napisala sam pesmu za njih koja se zove „Acrostico“, i znate, ponekad su dolazili u studio i posećivali me dok sam je snimala. Slušali su, znali da je za njih i počeli da pevaju u mikrofon... zvučali su tako dobro“, rekla je Falonu.

 

 

Njihova ideja je bila da se pojave na albumu. „Rekli su mi: 'Mama, želimo da budemo na albumu'", ispričala je ona. „Pa smo to snimili. Tada su takođe hteli da se pojave u videu, a sada se raspituju o honorarima.", prenosi Hola!.

Falon je rekao da su „veoma pametna deca“ i tada je srećna mama otkrila šta su planirali sa novcem. „Oni štede. Svako od njih ima kasicu-prasicu jer žele da kupe auto kada budu stariji“, rekla je pevačica.

 

 

Uprkos tome što je mogla da pruži svojoj deci šta god požele, Šakira je odlučila da ih nauči vrednosti štednje i da im ne kupuje sve što traže. „Rekla sam im da im neću kupiti auto, da ako žele auto, novi telefon ili bilo šta drugo, moraju da nauče da ga nabave za sebe“, otkrila je ona. Iako imaju još nekoliko godina do vožnje, već se spremaju. „Pa sada me pitaju: „Mama, kada stižu honorari? Zato što moramo da uštedimo za automobil.”

Milanov i Sašin talenat

Njihovo pojavljivanje na albumu „Las Mujeres Ia No Lloran“, verovatno neće biti poslednji put da čujemo Milanove i Sašine talente. Obojica dečaka počinju da pronalaze svoju ljubav prema muzici i izvođenju. Šakira je sa ponosom prikazala prvi nastup Milanovog benda, gde je zablistao na bubnjevima.

Osim toga, Milan se pokazuje kao tekstopisac. Tokom rastave roditelja, komponovao je dve pesme za koje Šakira uverava da su veoma dobre.

Šakira

Elkin Cabarcas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

„Sećam se da je napisao dve prelepe pesme tokom čitavog procesa razdvajanja, i one bi rasplakale svakoga“, podelila je Kolumbijka u razgovoru sa Zejnom Lou za Apple Music. „Kad god mu je malo, ide za klavir i piše muziku. To je i njegova katarza, njegova terapija“, prokomentarisala je ona.

Saša takođe ide njenim stopama kada je u pitanju sviranje na gitari. „Saša uči i gitaru, a ponekad nas troje sednemo da zajedno sviramo i pevamo. To je veoma lepo jer vidim da su nasledili taj deo, ali i da žive“, objasnila je Šakira. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading