,,Mnogo sam se žrtvovala za ljubav": Šakira progovorila o razvodu sa slavnim fudbalerom, ovo mu nikada neće oprostiti

Vesti 19.03.2024 12:02 1

Šakira je takođe ispričala kako su njena deca, Milan i Saša, reagovala na njihove probleme...

Šakira

Profimedia

Šakirin novi album bi trebalo da bude objavljen 22. marta, a u nedavnom intervjuu, pevačica je podelila lične borbe sa kojima se suočavala poslednjih godina.

Pričala je o svom razdvajanju od Žerarda Pikea i kako se nosila sa tim. Šakira je spomenula i žrtve koje je podnela kako bi podržala oca svoje dvoje dece u njegovoj karijeri.

Šta je Šakira rekla o svom raskidu?

U nedavnom intervjuu za Tajms, pevačica je otkrila iskrene detalje o svojoj vezi sa bivšim katalonskim fudbalerom koja je trajala više od deset godina. Razgovarala je o tome kako je odlučila da da prioritet njegovom porodičnom životu kako bi on mogao da razvije svoju profesionalnu karijeru.

„Dugo sam pauzirala svoju karijeru, da bih bila pored Žerarda, kako bi on mogao da igra fudbal“, rekla je Šakira. ,,Mnogo sam se žrtvovala za ljubav."

Šakira je takođe ispričala kako su njena deca, Milan i Saša, reagovala na njihove probleme. „Oni znaju da postoji samo jedan način da se živi, a to je da se prihvati bol i svako nas to radi na različiti način“, objasnila je kada je upitana o njenom projektu „Bzrp Music Sessions, Vol. 53.”

Kolumbijka je rekla da je njeno najstarije dete pisalo pesme usred porodičnog putovanja nakon njihovog razvoda. „Kada smo njegov otac i ja prolazili kroz proces razvoda, Milan je napisao dve neverovatne pesme, one koje teraju da se rasplačeš“, rekla je ona. 

Šakirin trijumfalni povratak muzici

Šakira se vraća na muzičku scenu sa svojim najnovijim albumom ,,Las Mujeres Ia No Lloran", koji će biti objavljen sledeće nedelje. Album uključuje saradnju sa Rauvom Alehandrom, Kardi Bi, Bizarapom, Osunom, Kerol Dži, Grupom Fronterom, Fuercom Ređidom i Manuelom Turizom.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (1)
Loading
zora
19.03.2024 19:16

Razvode se samo oni koju su vencani a ostali se rastaju.