Veridba na pomolu? Najnovije slike Leonarda Dikaprija i lepe glumice uzavrele mreže, svi su gledali 1 momenat

Vesti 28.03.2024 16:24 0

Nije tajna da zvezda filma ,,Titanik" ceni lepe žene, zabavljanje i svoju slobodu...

Leo

Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Leonardo Dikaprio i njegova devojka Vitorija Cereti izazvali su glasine o veridbi ove nedelje kada su primećeni kako zajedno uživaju u meksičkoj hrani u Los Anđelesu u utorak, 26. marta.

Par je snimljen kako naručuje ručak sa njenom levom rukom oko ramena i velikim srebrnim prsten na njenom četvrtom prstu. Iako je izgledalo kao verenički prsten, čini se da spekulacije ne postoje.

Kad god se primeti komad nakita na toj posebnoj ruci i prstu, glasine počnu da divljaju. Kao kada je Dženifer Aniston nosila kamen na svom domalom prstu na dodeli SAG nagrada. Shodno tome, ljudi su se pitali da li je Dikaprio konačno spreman da izgovori sudbonosno ,,da" kada su videli 25-godišnjakinju kako razmenjuje nežnosti sa prstenom na ruci. Ali izvor je rekao za Page Six da u spekulacijama ima „nula istine“.

Dok Dikaprio, koji će u novembru napuniti 50 godina, verovatno nije kleknuo na jedno koleno, čini se da su prilično ozbiljni s obzirom na njihove javne izlaske kao što je nedavni ručak. Zvezda filma ,,Ne gledaj gore" i model prvi put su izazvali glasine o zabavljanju 2023. godine kada su primećeni kako se zabavljaju u klubu na Ibici u Španiji.

Nije tajna da zvezda filma ,,Titanik" ceni lepe žene, zabavljanje i svoju slobodu. Leo je godinama povezivan sa nizom modela, što su njegovi predstavnici s vremena na vreme poricali. Njegova poslednja prava javna veza koju je ponosno pokazao bila je sa Kamilom Morone. Čak je prisustvovao tada 22-godišnjaku na 92. dodeli Oskara, ali nisu zajedno hodali tepihom. Raskinuli su ubrzo nakon što je napunila 25 godina.

Kameron Diaz

Foto: AP

 

Postojala je stalna priča o Dikapriovoj tendenciji da se rastane sa svojim devojkama kada napune 25 godina, ali on je razbio kalup sa Điđi Hadid koja je imala 27 godina kada su počeli da se zabavljaju; to je, međutim, kratko trajalo, i niko od njih nije potvrdio romansu.

Cereti puni 26 godina 7. juna, tako da će sve oči biti uprte u njega ako prekine romansu.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading