Ništa bez njene dozvole: Leonardo Dikaprio učinio veliki korak, upoznao devojku sa majkom

Olja Jelić Vesti 26.09.2023 19:57 0

Da je ozbiljna veza u pitanju Leonardo Dikaprio je pokazaokada je sa povećim društvom u kom je bila njegova nova devojka, ali i mama Irmelin otišao na izložbu u muzeju

Leonardo Dikaprio i devojka

Profimedia

Da je ozbiljna veza u pitanju Leonardo Dikaprio je pokazao kada je sa povećim društvom, u kojem je bila njegova nova devojka Vitorija Ćereti, ali i najvažnija žena njegovog života - mama Irmelin, otišao na izložbu u muzej. 

Nova devojka Leonarda Dikaprija, Vitorija Ćereti upoznala je porodicu holivudskog zavodnika i to u Pinacoteca Ambrosiana muzeju u Milanu. Tamo su bili ove nedelje, a u povećem društvu našla se i majka 48-godišnjeg glumca Irmelin Indenbirken.

DiCaprio se trudio sakriti ispod kačketa prilikom izlaska iz muzeja, no naravno da su ga paparaci prepoznali i odmah usnimili. Baš kao i 25-godišnju Vitoriju, koja je hodala ispred njega, kako ih se ne bi povezalo.

Ovim večernjim izlaskom Dikaprio je pokazao kako očito s italijanskom lepoticom misli ozbiljno, iako je ona davno "prešla starosnu granicu" nakon koje za holivudskog glumca devojke postaju prestare.

A da mu se lepa Vitorija zaista sviđa pokazao je i time što ju je poveo na upoznavanje s majkom Irmelin. Dobro je poznato da je Leonardo jako vezan uz svoju majku i da je ona najvažnija žena u njegovom životu, stoga ne čudi da od nje traži i blagoslov kada su djevojke u pitanju.

No, sudeći po svemu do sada možda je upravo i ona glavni krivac zašto se njen sin još uvijek nije skrasio ni osnovao porodicu jer, očigledno, nijedna nije bila dovoljno dobra za njega.

Komentari (0)
Loading