,,Srce me boli": Kris Džener objavila vest o iznenadnoj smrti svoje jedine sestre, ovo nikada neće zaboraviti

Vesti 20.03.2024 17:52 0

Dženerina objava je dobila ljubav i podršku na društvenim mrežama, a mnogi članovi njene porodice i najbliži prijatelji su ostavili komentare ispod slika...

Kris

Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kris Džener oplakuje smrt svoje mlađe sestre Karen Hoton. Umrla je u 65. godini. Dženerova je podelila vest na društvenim mrežama uz reči tuge vezane sa neočekivanom smrću sestre.

Dženerova je podelila fotografije svoje sestre snimljene tokom godina, uključujući fotografije na kojima je sama, pored Dženerove i porodice, i Kortni Kardašijan kada je bila devojčica. „Sa najtežim srcem i najdubljom tugom delim da je moja sestra Karen neočekivano preminula juče“, napisala je Džener. „Srce me boli zbog moje mame Em Džej i moje sestrične Natali. Molim se da nas Bog sve vodi kroz ovo teško vreme.”

Ona je istakla neke od najboljih kvaliteta svoje sestre i razmišljala o životu. „Karen je bila prelepa iznutra i spolja. Bila je najslađa, najljubaznija, najosetljivija i najranjivija i tako smešna. Uvek je bila zahvalna na svom životu i cenila svoju porodicu i prijatelje, a posebno svoju prelepu ćerku. Ona drži veliki deo mog srca i ja cenim svaku uspomenu koju imamo zajedno“, nastavila je Dženerova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

 

„Karenina smrt je podsetnik da je život jako kratak i dragocen i da sutra nikada nije obećano. Moramo reći onima koje cenimo koliko ih volimo. Volim te moja lepa sestro.”

Dženerina porodica i prijatelji je podržavaju u ovom teškom trenutku

Dženerina objava je dobila ljubav i podršku na društvenim mrežama, a mnogi članovi njene porodice i najbliži prijatelji su ostavili komentare ispod slika. „Volim te mama“, napisala je njena najmlađa ćerka Kajli Džener.

Kako prenosi TMZ, Hotonova je preminula prirodnom smrću. Bila je Dženerina jedina sestra. Njihovi roditelji su Em Džej i Robert Hoton, piše Hola!

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading