U petoj deceniji, a izgleda kao devojka: Kortni Kardašijan u još jednoj kežual kombinaciji, muž je ,,kriv" za ovaj detalj

Vesti 02.03.2024 20:00 0

Kortni je ranije ove sedmice podelila je slike na svom Instagramu i otkrila svoj izbor odeće od kada je dočekala tromesečnog sina Rokija Trinaestog

Kortni

Printscreen/Instagram/kourtneykardashian

Kortni Kardašijan ima još stilskih saveta za majke koje su se tek porodile.

Ona je juče podelila je objavu na svom Instagramu u kojoj je objasnila šta je nosila prethodne noći na koncertu svog supruga Travisa Barkera u Melburnu.

Kardašijanka se odlučila za Barkerov veliki beli dres, crnu mini suknju i crne čizme do kolena, sa podignutom kosom dok je pozirala za selfi u ogledalu, prenosi People.

„Sinoćni savet kako se spremiti za 5 sekundi u toku dana za mame koje su se tek porodile.. obucite veliki dres svog muža“, napisala je zvezda rijalitija.

Kortni

Printscreen/Instagram/kourtneykardashian

 

Kortni je ranije ove sedmice podelila je slike na svom Instagramu i otkrila svoj izbor odeće od kada je dočekala tromesečnog sina Rokija Trinaestog sa suprugom Travisom Barkerom (48).

„Oblačenje posle porođaja tokom dojenja = oblačenje prevelikog kaputa, ravne cipele skoro uvek, obožavam helanke, znojnice, vrećaste i udobne, poznate kao muževljeve vintidž majice i gaće“, pisalo je na njenoj objavi gde je nosila bež kaput.

„I brzo prebacim na sebe bilo šta = što sam manje udaljena od bebe to bolje.. Sledeća je rutina šminkanja.”

Majka četvoro dece je potom podelila svoje savete o kosi i lepoti, napisavši: „Dvominuta frizura i šminka sa bebom."

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading