Ide tatinim stopama: Ćerka Kanjea Vesta (10) objavila najveći muzički projekat do sad, naziv je da puknete od smeha!

Vesti 12.03.2024 11:03 0

U viralnom videu, malena Nort stoji na sceni u Feniksu, u Arizoni sa svojim ocem i najavljuje svoj prvi veliki muzički projekat...

Nort

Printscreen/TikTok/respectivetok

Ako neko ne pada u senku svojih slavnih roditelja, to je 10-godišnja Nort Vest, koja je bez obzira na činjenicu da je ćerka slavne rijaliti zvezde Kim Kardašijan i repera Kanjea Vesta, postala svetski poznata zahvaljujući svom razuzdanom temperamentu i razvijenom umetničkom talentu.

Mesecima unazad počela je da gradi svoju muzičku karijeru, pojavljivajući se na očevim nastupima i u njegovom spotu za pesmu ,,Talking" sa njegovog albuma ,,Vultures 1", a tokom prošlog vikenda objavila je da je radila na svom prvom albumu.

U viralnom videu, malena Nort stoji na sceni u Feniksu, u Arizoni sa svojim ocem i najavljuje svoj prvi veliki muzički projekat. Istakla je da će album nositi naziv ,,Elementary School Dropout", što je odgovor na Kanjeov album ,,College Dropout" iz 2004. godine.

Datum kada će ,,Elementary School Dropout" biti objavljen za sada nije poznat.

 

@melvin_burgos NORTH WEST ANNOUNCES HER NEW ALBUM ELEMENTARY SCHOOL DROP OUT WITH KANYE WEST #kanye #kanyewest #ye #yeezy #north #northwest #kim #kimkardashian @Ye @Kim and North @YEEZY SPLY ♬ original sound - melvin

 

Iako je naziv albuma zabrinjavajuć, fanovi nisu bili uznemireni jer su pretpostavili da Nort nije ozbiljna po pitanju napuštanja škole, već da samo samo zbija šalu jer je to u njenoj prirodi. 

Podsećamo, Kim Kardašijan (43) je  krajem februara podelila sliku sa X-a, nekadašnjeg Tviteru, na svom Instagramu, hvaleći Nort nakon što je postala jedna od najmlađih muzičarki na listi Billboard Hot 100 sa svojom pesmom „TALKING“ koja je proizvod njene saradnje sa njenim tatom Kanje Vestom (46).

Kim

Printscreen/Instagram/kimkardashian

 

Ranije tog meseca, Vest je otkrio da će se njegova ćerka pojaviti u spotu za njihovu zajedničku pesmu. U Instagram objavi koju je podelio reper, Nort se takođe može videti u isečku iz spota. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading