Mačkica, tigrica: Kim Kardašijan izgleda kao da je pobegla iz džungle, a grudi dala skoro na izvolite

Vesti 16.03.2024 17:05 0

Njen slojevit izgled je izuzetno podsećao na ,,Y2K" stil...

Kim

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kim Kardašijan pokazuje svoju ljubav prema slojevitosti.

Rijaliti TV zvezda je juče na društvenim mrežama podelila seriju fotografija sa Nedelje mode u Parizu, na kojima je prikazan jedan. Na slikama, Kim nosi sivu košulju dugih rukava sa crnom čipkom ispod bele majice bez rukava. Kao dodatak slojevima, ona nosi majicu sa gepard printom. Kako bi kompletirala izgled, Kardašijanka je uparila još jednu crnu čipkastu majicu, navlačeći je preko bokova.

Za donju polovinu, Kardašijanka se odlučila za sive pantalone uparene sa crnim čipkanim čarapama do kolena. Izgled je upotpunila elegantnom punđom, čizmama do kolena i minimalnom šminkom. Dodajući razigrani dodir, na svoju Balensiaga torbu okačila je zabavne priveske za ključeve u obliku srca i još jednim natpisom „Kim“.

Označavajući deponiju fotografija „Paris Files“, Kardašijan deli svoje modne eskapade iz legendarne prestonice mode.

 

 

Njen slojevit izgled je izuzetno podsećao na ,,Y2K" stil sa gornjim delovima za izlazak u slojevima i helankama uz koje je uparila kaiševe. Vatila nas je pravo u 2000. godinu!

Pored svog slojevitog ansambla, Kardašijanka je ponudila dalji uvid u svoje pariske avanture. Na jednoj slici je prikazana u sparnoj pozi, obučenoj u bundi i naočarima za sunce, otkrivajući tračak dekoltea. Druga fotografija je pokazala kako nosi veliku crnu jaknu sa patentnim zatvaračem.

 

 

Osim što je pokazala svoj stil, osnivačica SKIMS-a je počastila svoje pratioce da zavire u njena kulinarska iskustva u Parizu, uz ukusne kroasane i čaj. Takođe je podelila pogled na dekoraciju svoje hotelske sobe, ukrašenu starinskim nameštajem i ružičastim ružama, prenosi People
 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading