"Ovo je tužno i odvratno": Nakon eksplicitnih slika Kanje Vest objavio nov bizaran Bjankin video, ljudi su zgroženi

Olja Jelić Vesti 23.01.2024 21:18 0

Kanje Vest sada je podelio novi video u kom je Bjanka obučena od glave do pete u crni lateks.

Kanje i Bjanka

Profimedia

Nakon što je izazvao iznenađenje među korisnicima društvenih mreža deleći provokativne fotografije svoje supruge Bjanke Senzori, Kanje Vest sada je podelio novi video u kom je Bjanka obučena od glave do pete u crni lateks.

U videu Bjanka vozi automobil, potpuno obučena u crni lateks od glave do pete, noseći masku na licu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ye (@kanyewest)

 

"Niko nije go? Kanje, jesi dobro?", jedan je od komentara na video. 

U pozadini videa reper je objavio pesmu pod nazivom 'Devojke vole drogu', što je izazvalo komentare o tome jesu li u trenutku vožnje bili pod uticajem opijata.

Tokom vikenda, reper je fotografisao svoju suprugu gotovo golu i objavljivao slike na društvenim mrežama. Na jednoj od fotografija, ona je pozirala u kuhinji, a mnogi fanovi su izrazili kritike smatrajući da je odabrano izdanje vrlo neprikladno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ye (@kanyewest)

 

 

Australijska influenserka pozirala je u jednodelnom kostimu sa tangicama, crnim čizmama do kolena i sa maskom od lateksa koja prekriva celo lice.

Mnogi u komentarima smatraju repera licemernim. Podsećaju ga kako je kritikovao svoju bivšu suprugu, Kim Kardašijan zbog njene odeće.

"Verovatno će biti jako ponosan kad neki muškarac isto ovo bude radio njegovim ćerkama Nort ili Čikago! Ovo je zaista tužno i odvratno, taj lik nema nimalo poštovanja prema svojoj ženi", komentarisali su korisnici društvenih mreža.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading