Latino bomba: Sofija Vegara izgrmela u kupaćem kostimu, za nju vreme kao da je stalo

Olja Jelić Vesti 13.03.2024 20:29 0

Sofija Vergara objavila je fotografije u bikiniju uoči njene nove kolekcije u saradnji sa poznatom američkom kompanijom.

Sofija Vergara

Printscreen/Instagram

Holivudska zvezda Sofija Vergara neretko se pohvali svojom vitkom figurom na društvenim mrežama, a sada je svoje pratioce na Instagramu još jednom počastila fotografijama u kupaćem kostimu.

51-godišnja glumica pozirala je na balkonu svoje vile u Los Anđelesu u zelenom jednodelnom kupaćem kostimu koji je isticao njezin struk i zategnute noge.

 

 

 

Radi se o njenoj kolekciji kupaćih kostima za američku kompaniju "Walmart", s kojima je sarađivala poslednjih nekoliko godina. 

"Nakon meseci testiranja uzoraka i stilova, ne mogu biti srećnija što mogu podeliti svoju novu kolekciju kupaćih kostima u Walmartu. Taman na vreme prolećnih praznika", napisala je glumica u opisu objave.

Inače, Sofija, koja je trenutno prava senzacija na internetu zbog Netflixove serije "Griselda" u kojoj glumi ozloglašenu narko šeficu, prošle se godine razvela od Džoa Manganijela, a sada je u vezi sa hirurgom Džastinom Salimanom.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading