Čak im je dao i imena: Bivši verenik Sofije Vergare traži starateljstvo nad njihovim embrionima!

Vesti 26.02.2024 20:08 0

Bili su jedan od najlepših holivudskih parova, a onda je sve pošlo naopako. Sada se vuku po sudovima.

sofija vergara

Shutterstock

Bivši partner Sofije Vergare, sa kojim je bila u vezi pre Džoa Manganijela je američki glumac i biznismen Nik Loeb. Njih dvoje su se upoznali na jednoj zabavi 2013. godine. On je 10 godina mlađi od Sofije, ali su bili zajedno oko četiri godine, verili se i planirali porodicu.

Dao imena embrionima

Išli su čak i na veštačku oplodnju iz koje je nastalo četiri embriona. Dva su implantirana u surogat majku, ali nije došlo do trudnoće. Preostala dva embriona su još uvek zamrznuta u klinici u Kaliforniji. E tu sad nastaje problem. Nik želi da ih iskoristi, čak i ako Sofija to ne želi. Čak ih ne naziva embrionima, već "moja deca". Dao im je i imena, zovu se Ema i Izabela. Nik tvrdi da su se Sofija i on dogovorili da se tako zovu kada su išli na veštačku oplodnju.

Lepa glumica ima već sina Manola (32) iz prvog braka i jednom je izjavila da razmišljala o tome da postane baka, a ne mama.

sofija vergara

Shutterstock

 

Nik se vezao za njih

"Ljudi se vežu za embrione. Svaki put kad žena zatrudni, ona i njen suprug počinju da grade odnos s tim detetom, čak i u embrionalnim fazama. Kakva je razlika jesu li embrioni implantirani ili zaleđeni?" ispričao je Nik za „Dejli mejl“.

Nik se već 10 godina bori za starateljstvo nad tim embrionima. Njegova bitka je podstakla ozbiljna pravna i etička pitanja, ali je takođe izgledala kao sapunica, jer je Sofija Vergara poznata ličnost. Ipak, koliko god se neki slagali ili ne slagali s Nikom, prošle nedelje je Vrhovni sud Alabame presudio da se zamrznuti embrioni smatraju decom.

"Moji su embrioni u Kaliforniji, državi koja ih ne priznaje kao ljudske osobe, ali ako Vrhovni sud SAD-a to preuzme, to će imati veće implikacije nego sama veštačka oplodnja“, kaže Nik. Do sada je svaki sud odlučio da Nik nema pravo da prisili ženu na biološko majčinstvo ako ona to ne želi.

Nada se da će opet biti zajedno

Nik gleda pozitivno na nedavni Sofijin razvod: "Sada je razvedena, ponovno je slobodna. Nije želela da odgaja decu, ali možda će se to promeniti kako bude starija i imala više vremena. Ako ne želi da ih odgaja, možda će hteti... da ih poseti. Ne znam," izjavio je.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading