Svi su gledali u 1 detalj: Kim Kardašijan totalno zbunila fanove, šta joj je to na haljini?

Vesti 05.03.2024 17:54 0

Ovaj događaj obeležio je Kardašijanino prvo pojavljivanje na Nedelji mode u Parizu ove godine

Kim

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kim Kardašijan se u nedelju pojavila na reviji Balensijage tokom Nedelje mode u Parizu, a njen jednobojni crni autfit podsetio je na lik Mortiše Adams.

Kardašijanka (43) je nosila dugu crnu čipkastu Balensijaga haljinu sa otvorenim leđima i kosom u elegantnom visokom repu, 

Na njenoj crnoj prozirnoj haljini takođe je visila i etiketa brenda. Neočekivani detalj na početku je zbunio fanove, ali je ubrzo postalo očigledno da je to samo još jedan svrsishodni element Balensijaginog kreativnog direktora Demne, pošto je nekoliko komada predstavljenih na reviji takođe imalo viseće etikete.

„Za mene je uvek @balenciaga“, napisala je Kardašijanka na svom Instagramu dok je delila video na kojem pozira na fotografima pre revije. Takođe je podelila nekoliko fotografija sa same revije, od kojih je na jednoj napisala „Vau“.

Ovaj događaj obeležio je Kardašijanino prvo pojavljivanje na Nedelji mode u Parizu ove godine, ali je bio samo poslednji u nizu modnih trenutaka osnivačice SKIMS-a.

Prošle nedelje se vratila na ledeno plavu kosu i primećena je kako debituje u novom izgledu dok je vozila svoj električni kamionet, Tesla Cybertruck, na Beverli Hilsu.

Bila je to drastična promena u odnosu na ono što je ranije nosila- tj. njena prepoznatljiva tamna braon boja na Super Boulu 2024. u Las Vegasu, prenosi People.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading