Šuška se da se Kejt Midlton vraća na dužnosti: Informacija iznenadila i samu palatu, misterija oko princeze se produbljuje

Olja Jelić Vesti 06.03.2024 15:14 0

Ministarstvo odbrane Velike Britanije najavilo je učestvovanje princeze Kejt Midlton na paradi Trooping the Colour u junu ove godine, što iz kraljevske palate zasad nije potvrđeno.

Kejt Midlton

Shutterstock

Ministarstvo odbrane Velike Britanije najavio je povratak princeze Kejt Midlton njenim kraljevskim službenim dužnostima i to tako da je na službenoj stranici objavilo da će ona učestvovati na paradi u Londonu 8. juna i da će to zapravo biti njen prvi veći angažman nakon operacije abdomena.

 

 

Reč je o vojnoj paradi Trooping the Colour koja će biti održana povodom rođendana kralja Čarlsa, ali zanimljivo je kako iz Kensingtonske palate nije došla potvrda te vesti, a Daily Mail saznaje kako se Ministarstvo nije konsultovalo sa njenim dužnosnicima po tom pitanju.

Izvor blizak Kejt i princu Vilijamu izjavio je da učestvovanja njih dvoje na službenim događanjima uvek najavljuje palata, a ne Ministarstvo odbrane. No čini se da se oni nadaju da će Kejt biti dovoljno dobro da prisustvuje jednom od ključnih ceremonijalnih događaja u godini, prenosi Daily Mail. 

Kejt je ovih dana bila snimljena prvi put u javnosti nakon operacije abdomena kojoj je bila podvrgnuta u januaru ove godine, i dok jedan deo obožavatelja kraljevske porodice ne krije veselje zbog toga, drugi deo je zaključio da to uopšte nije ona.

 

 

Paparaci su snimili Kejt u blizini Vindzora, na suvozačevom mestu automobila koji je vozila njena majka Kerol Midlton. Princeza je imala ozbiljan izraz lica i pogled je sakrila iza tamnih naočara, no neki su uvereni kako je reč o njezinoj dvojnici. Pritom ističu da žena na fotografiji ima različite crte lice nego Kejt i da je kvalitet fotografija prilično loš.

"To nije Kejt na fotografiji jer su svi njeni madeži na licu magično nestali. Objavljivanje ove fotografije u SAD-u je glupa taktika koja ima za cilj da ućutka Amerikance koji su je ismevali”, ''Dvojnica. Kejt Midlton ima mladež iznad usne, tačno ispod jabučice na obrazu. Gde je Kejt Midlton?", "Ozbiljno, ko se nalazi ispod ove loše nameštene perike?", neki su od komentara koji su se proširili platformom X.

Kejt je snimljena nakon što je njen suprug princ Vilijam odbio da javno odgovori kako je ona. Princeza inače nije bila viđena ni na jednom kraljevskom događaju otkako se pojavila u crkvi u Sandringamu na Božić s Vilijamom i njihovom decom. Zbog toga su počele da se šire zavere o tome zašto je zapravo tako dugo nema, pa su iz Kensingtonske palate pre nekoliko dana objavili vest da je dobro kako bi ih ućutkali.

Vilijam

Profimedia

 

Princ Vilijam se sa stadiona otputio u Osnovnu školu Svih svetih, gde je zahvalio grupi školaraca što su mu poklonili buket cveća za Kejt i plišane igračke u obliku velških zmajeva za njihovu decu.

"Predaću cveće Ketrin, hvala vam puno", zahvalio im je.

Prošlog meseca Vilijam je zahvalio javnosti na ljubaznim porukama podrške, dok je na događaju u Londonu govorio o Kejt i kraljevoj dijagnozi raka.

Kejt se inače oporavlja u porodičnom domu u Vindzoru, a princ Vilijam nedavno je na jednom događaju, na koji je došao sam, zahvalio svima na porukama podrške koje stižu njegovoj supruzi Kejt, ali i ocu kralju Čarlsu, kom je dijagnostifikovan rak.

"To nam jako puno znači", istaknuo je tada Vilijam.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading