Princeza od Velsa viđena je prvi put od njene misteriozne operacije: Na novoj fotografiji Kejt Midlton sa svojom mamom Kerol

Slobodanka Ćorić Vesti 05.03.2024 06:16 0

Nosila je naočare za sunce i činilo se da se blago osmehnula pri prvom viđenju od operacije abdomena

Kejt Midlton

Profimedia

Kejt Midleton je viđena prvi put od njene misteriozne bolničke operacije. Princeza od Velsa bila je na suvozačevom mestu dok ju je mama Kerol (69) vozila u audiju u blizini zamka Vindzor u ponedeljak.

Nosila je naočare za sunce i činilo se da se blago osmehnula pri prvom viđenju od operacije abdomena. Do toga dolazi nakon što su društvene mreže preplavljene teorijama zavere o njenom boravištu kada su počele da se kovitlaju glasine o njenom zdravlju.

Neosnovane onlajn glasine su podstaknute kada se princ Vilijam neočekivano povukao sa komemoracije prošle nedelje na kojoj se očekivalo da pročita  pomen grčkom krelju, inače njegovom kumu. Kejt, 42, podvrgnuta je "planiranoj velikoj operaciji abdomena" u januaru na londonskoj klinici.


Kensingtonska palata je tada saopštila da je malo verovatno da će se Kejt vratiti javnim dužnostima do posle Uskrsa. U to vreme, majka troje dece se izvinila što je odložila svoje kraljevske obaveze nakon operacije koja nije bila povezana sa rakom. U saopštenju je stajalo: „Princeza od Velsa želi da se izvini svima koji su zabrinuti zbog činjenice da mora da odloži svoje predstojeće obaveze.

 

Komentari (0)
Loading