U tajnosti otišla kod roditelja: Prvi put Bjanka Sensori, supruga Kanjea Vesta uslikana bez njega, evo kako se ponašala

Olja Jelić Vesti 17.11.2023 15:26 0

Bjanka Senzori stigla je u Australiju nakon gotovo godinu dana od venčanja sa Kanjeom Vestom.

Bjanka Senzori

Profimedia

Supruga Kanjea Vesta, Bjanka Senzori u tajnosti je stigla u rodnu Australiju i to bez njega, a što su iskoristili prijatelji koji su odmah odlučili da intervenišu i preduzmu nešto u vezi njenog ponašanja u poslednje vreme.

Njeni najbliži izrazili su zabrinutost zbog braka sa Kanjeom i sada su uvereni da je konačno postala svesna načina na koji ju on kontroliše i to nakon što su joj rekli da se probudi iz sna i konačno dođe sebi, a što su i upućeni izvori potvrdili za Daily Mail.

Bjanka Senzori

Profimedia

 

28-godišnja arhitetektinja stigla je kući po prvi put otkako se udala za 46-godišnjeg Vesta pre gotovo godinu dana i to kako bi posetila svoje roditelje Lea i Aleksandru i sestru Anđelin. Sestre Senzori viđene su u popularnom melbourneškom baru Marquis of Lorne, u Ficroju, gde su se, prema izvorima, zabavljale do zatvaranja, a jedan je potvrdio kako je Bjanka prošla neopaženo među drugim gostima.

"Niko nije napravio neku scenu. Bila je sa svojom sestrom i jednostavno su se stopile sa svima ostalima, iako je njena odeća bila na neki način nečuvena. Nisam čak ni prepoznao ko je ona sve dok mi prijatelj nije pokazao na nju i rekao: "Vidi, tamo je Kanjeova gospođa". Dobro se zabavljala i popila nekoliko pića, razgovarala s prijateljima. Nije radila ništa posebno", izjavio je svedok.

Bjanka je ranije optužila svoje prijatelje da su ljubomorni na njenu novostečenu slavu kada su izrazili zabrinutost da njen suprug njome manipuliše u i pretvara je u radikalnu verziju svoje bivše supruge Kim Kardašijan. Nakon meseci navodnog izbjegavanja onih koji su joj bili najbliži, izvor je za Daily Mail rekao da je počela gledati stvari iz spoljne perspektive.

 

 

"Svima je drago što su napokon uspeli da dođu Bjanke. Njeni prijatelji su joj rekli kako se tačno osećaju i i da se mora probuditi. Ona zna da se udaljila od onih koji su joj bliski, ali takođe počinje shvatati neke stvari. Svesna je Kanjeovih načina kontrolisanja", dodao je izvor.

A dok ona boravi u Australiji, Kanje je u Dubaiju gdje odmara s desetogodišnjom kćeri Nort koju je dobio s Kim Kardašijan. Prema tvrdnjama njoj bliskog izvora, Bjanka je odlučila otići kući nakon što joj je jasno dano do znanja da će Kanje sa sobom povesti samo Nort.

Zabrinutost za Bjanku je porasla nakon što su se u javnosti pojavile njene fotografije u nizu ekscentričnih odevnih kombinacija i neprimerenog ponašanja na ulicama italijanskih gradova. 

 

@najzena.rs Ljubav uvek nađe put! 🥰 Sirijac Azam Šeheta (72) i njegova trideset godina mlađa supruga Rahaf su dokaz da je sve moguće kada se iskreno voli i želi. Njena porodica je bila protiv naše veze tako da nisam razmišljao da će se završiti brakom , ali na kraju ljubav pobeđuje - kaže Azam #najzena #ljubav #brak #fyp #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading