Totalno izgubila kompas: Žena Kanjea Vesta, Bjanka Senzori šokirala odevnom kombinacijom, pokazala više nego što treba

Olja Jelić Vesti 13.02.2024 18:18 0

Supruga Kanjea Vesta ne prestaje da šokira odevnim kombinacijama

Bjanka Senzori

Profimedia

Supruga Kanjea Vesta Bjanka Senzori bila je na afterpartiju Super Bowla i svojom pojavom ponovo je privukla pažnju. Bjanka je na zabavu došla gotovo gola.

Obukla je bodi neobičnog kroja i - to je bilo to. Imala je problema s odevnom kombinacijom pa je često pridržavala svoje poprsje i popravljala odeću dok je plesala kako ipak ne bi pokazala više nego što je planirala. Donji veš nije nosila. 

Bjankini roditelji su jako potreseni njenim ponašanjem

Zbog Bjankinog ponašanja, za koje mnogi smatraju da je pod kontrolom njenog supruga, mnogi njeni bliski prijatelji i porodica su besni

"Njena porodica i prijatelji su poniženi jer postaje sve gore i gore. Bjanka očigledno ne shvata da ono što je obukla nije samo odvratno i daje loš primer već i da potencijalno krši zakon. Kanje je istovremeno prekriven s pet slojeva odeće, a kada mu je žena izgledala kao da joj je hladno jer je bila gola i umotana u plastiku, nije joj ponudio ništa da se ogrne", ispričao je nedavno izvor za strane medije.

"Njeni roditelji su jako potreseni, više je ne prepoznaju. Ona to ne bi radila da je se ne kontroliše. Kanje je zarobljava jer joj daje sve veći deo vlasništva na različitim projektima koje ima, uključujući odeću", dodao je izvor.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading