Kako Breskvica od Anđela: Evo kako je dobila nadimak pevačica o čijoj pesmi priča ceo Balkan

Olja Jelić Vesti 27.02.2024 20:55 0

Breskvica je jedna od najpopularnijih pevačica današnjice, a njena pesma "Gnezdo orlovo" izazvala je buru komentara

Breskvica

ATA Images

Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica jedna je od najpopularnijih pevačica današnjice. Ova mlada devojka je svoju karijeru počela singlom "Utopia" sa svojim tadašnjim dečkom Vojažem koju je objavila 2019. 

Nakon toga njena karijera kreće uzlaznom putanjom kada su ona i Vojaž ređali hitove, snimali duete sa brojnim pevačima sa naše scene i za kratko vreme postigli veliki uspeh. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

 

Godine 2020. Breskvica i Vojaž osvajaju nagrade za najbolje Youtube zvezde na muzičkom takmičenju Music Awards Ceremony. Iste večeri, Breskvica je bila nominovana i za nagradu u kategoriji najbolji novi izvođač.

Njen zvonki glas i lep izgled na prvu loptu osvojili su publiku. Posle raskida sa Vojažem počela je samostalnu karijeru sa singlom "Srećan put" za koji mnogi kažu da je posvećem upravo njemu, a posle su se samo nizali hitovi poput "Leptir", "Maska", "Loša", "Do gole kože"...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

 

Njena pesma "Gnezdo orlovo" se izdvojila i pre samog takmičenja. Neobična tradicionalna pesma prikupila je simpatije publike i ona već sad važi za favorita. 

 

 

 

Breskvica je poznata i po svojim transformacijama izgleda, često menja boje kose, a svaku može da iznese savršeno. Jednom prilikom je rekla da voli da eksperimentiše sa bojama kose, a evo šta je rekla povodom njenog nadimka: 

- Moja najbolja drugarica mi je još u osnovnoj školi dala slučajno nadimak Breskvica i od tad je to ostalo. Svi su me tako zvali. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

 

Breskvica je već godinama u vezi sa izvesnim Nemanjom i kako je jednom istakla on joj je najvća podrška. Svoju vezu kriju od očiju javnosti. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading