Retko ko bi je prepoznao: Na fotografiji pre nego što je postala slavna Dženifer Aniston ne liči na sebe

Olja Jelić Vesti 24.02.2024 15:00 0

Dženifer Aniston neprepoznatljiva

Dženifer Aniston

EPA

Majim Bialik, zvezda serije "Teorija velikog praska" prisetila kako su ona i Dženifer Aniston izgledale pre slave, a mnogi su tvrdili da Dženifer ne bi mogli da prepoznaju.

Glumile su zajedno u NBC-jevoj seriji, pod nazivom "Molloy", 1990. godine, pre nego što su dobile uloge zahvaljujući kojima su postale globalne zvezde.

Na Instagramu, 48-godišnjakinja koja se kasnije pojavila u "Blossomu" i "Teoriji velikog praska" podelila je fotografiju sebe i ikone "Prijatelja" (55) iz njihovih mlađih dana na snimanju.

Uz objavu je napisala: "Upravo sam ponovo pronašla ovo. Nema na čemu" i označila Dženifer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mayim bialik (@missmayim)

 

 

Fotografija je izazvala brojne komentare, a mnogi su bili iznenađeni izgledom glumice tvrdeći da nisu mogli da je prepoznaju.

"Nisam mogla da shvatim ko je ta žena, a delovala mi je tako poznato", "Nisam ni prepoznao Dženifer Aniston sa tamnijom kosom", glasile su neke od reakcija.

"Molloy" je zapravo bila posebna serija za Dženifer, jer je značila i njen TV debi na malom ekranu. Serija prati 11-godišnju Moloj Martin koja se seli iz Njujorka u Los Anđeles nakon što joj mama umre, a poslata je da živi sa svojim tatom i njegovom novom porodicom. Međutim, prisiljena je da se bori sa polusestrom Kortni koju je glumila Dženifer Aniston, koja nije oduševljena idejom da ima još jednu sestru.

Serija je premijerno prikazana u julu 1990. godine, ali je samo nekoliko epizoda emitovano pre nego što je otkazano.

Nakon završetka serije, Dženifer je dobila ulogu Rejčel u seriji "Prijatelji", koja je trajala od 1994. do 2004. godine i koja ju je "katapultirala" do svetske slave.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading