Izgleda jednako dobro kao kad se tek pojavila: Ove navike održavaju Dženifer Aniston mladolikom

Olja Jelić Vesti 31.12.2023 10:40 0

Dženifer Aniston danas izgleda jednako dobro kao i kada se prvi put pojavila u "Prijateljima" pre skoro 30 godina, a otkrila koje navike joj pomažu u tome.

Dženifer Aniston

Shutterstock

Nakon što je 10 godina radila na jednoj od najomiljenijih komedija, kao i u mnoštvu holivudskih filmova od tada, Dženifer Aniston očigledno ima dovoljno novca da priušti najbolje od najboljih kada su u pitanju zdravlje i lepota.

Međutim, nije sve u tome šta možete platiti, a kako je dostigla pedesete, zvezda je podelila neke od dobrih navika koje je stekla kako bi joj pomogla da ostane zdrava.

 

 

Glumica je ranije govorila o tome kako se oseća "zaista lepo" nakon vežbanja, napomenuvši da se "brinula o svom telu, endorfini se kreću, krv pumpa".

"Ja se brinem o jedinom telu koje imam", poručila je.

U intervjuu za Vogue, Dženifer je takođe govorila o tome da vodi računa o vrsti informacija koje prima, kako bi joj pomogla da se fokusira na ono što je važno.

Otkrila je i da se suzdržava da ujutro prvo ne pogleda u telefon, rekavši: "Ne gledam u telefon barem prvi sat nakon buđenja. Mentalna razlika koju ovo čini utiče na celi dan. Imam svoje punjače u fioci udaljenoj od kreveta i imam mali iPod ili iPhone koje striktno koristim kao alarme".

Dženifer Aniston se takođe trudi da pravi pauze od društvenih mreža, opisujući platforme kao "toksične".

 

 

 

Kada se radi o kozmetičkim proizvodima, glumica je jasno stavila do znanja da ne sarađuje ni sa jednim brendom osim ako istinski ne veruje u ono što oni nude.

Ono što mi je mama govorila je: "Ovde se radi o dugovečnosti. Privilegija je stariti, ali ne moramo da se razboljevamo", rekla je.

"To je samo nekako bila tema u mom životu: da uživam u godinama i ne gledam na starenje kao na negativnost, već kao na privilegiju koja jeste. Svi starimo", dodala je.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading