Provokativno izdanje Dženifer Aniston: Pozirala u bikiniju ogrnuta samo sakoom, mreže se usijale

Olja Jelić Vesti 28.09.2023 10:35 0

Dženifer Aniston jedna je od zvezda naslovnice magazina CR Fashion Book za koji je pozirala u različitim izdanjima, a preko bikinija je nosila samo sako.

Dženifer Aniston

Shutterstock

Dženifer Aniston jedna je od zvezda naslovnice magazina CR Fashion Book za koji je pozirala u različitim izdanjima, a preko bikinija je nosila samo sako. 

U okviru spomenutog izdanja glumica se pojavljuje u različitim kombinacijama - od bikinija i kravate do prevelikog Versace odela.

 

 

Na naslovnici koju je stilizovala glavna urednica Karin Roitfeld, Dženifer zadivljuje u krop top košulji, pantalonama i kravati, a koje nosi preko otmenog grudnjaka Fleur du Mal.

Kroz crno-bele fotografije koje je snimila Zoi Grosman, zvezda ima još nekoliko stajlinga, istakavši se u odelu Bottega Veneta, podsetivši na svoj stil iz ere "Prijatelja" u oversajz komadu u stiu devedesetih.

 

 

Za magazin glumica je govorila o svojoj kultnoj frizuri, od inspiracije iz osamdesetih do njenog trenutnog projekta, linije za njegu kose LolaVie.

Dženifer Aniston, koja je definisala čitavu eru svojom frizurom iz "Prijatelja", otkrila je da je LolaVie brend nastajao decenijama.

 

 

"Svi proizvodi koje sam koristila tokom svog života, kod kuće ili na poslu, bili su deo istraživanja i razvoja za LolaVie", rekla je za CR Fashion Book.

Najnovija muza CR Fashion Booka takođe je pričala o tome kako provodi svoje slobodno vreme kada ne pozira za modne časopise, glumi ili ne posećuje LolaVie.

Komentari (0)
Loading