Za nju bi i život dao: Fanovi ne mogu da veruju šta je uradio dečko Tejlor Svift, to se zove ljubav!

Vesti 23.02.2024 19:08 0

Kelsi je strpljivo čekao svoju drugu polovinu dok je ona mahala publici pre nego što ga je zagrlila i poljubila ga

Tejlor

DAVID GRAY / AFP / Profimedia

Trevis Kelsi (34) preleteo je pola sveta kako bi podržao svoju devojku Tejlor Svift (34) tokom prve večeri svog nastupa u sklopu njene turneje Eras, ovog petka.

Nakon koncerta, par je u divnom video snimku objavljenom na X-u (ranije poznatom kao Tviter) viđen kako se ljubi dok je ona napuštala binu.

Kelsi je strpljivo čekao svoju drugu polovinu dok je ona mahala publici pre nego što ga je zagrlila i poljubila ga.

 

 

Par je nedavno proslavio Kelsijevu drugu uzastopnu pobedu na Superboulu, a potom je zajedno izašao na teren dok su navijači klicali.

Ranije uveče, fanovi su oduševljeno navijali dok je Kelsi, u video snimku objavljenom na X-u, došao do svog mesta da bi ispratio spektakl. Trevis, koji je bio obučen u plavu majicu i odgovarajući šorc i nosio narukvice prijateljstva na obema rukama, takođe je snimljen u drugom video snimku navijača kako aplaudira i osmehuje se dok je gledao šou sa svog mesta u VIP šatoru.

People je u sredu potvrdilo da će Kelsi otputovati u Australiju da prisustvuje svirci u petak usred spekulacija da će se pojaviti. Trenutno nije poznato koliko emisija planira da vidi.

Turneja u Sidneju u petak je počela pomalo vlažno i vreme je moralo da bude odloženo zbog kiše i obližnjeg udara groma, kao što se vidi na video snimku.

 

 

,,Imajte na umu da je vreme početka predstave odloženo zbog vremenskih prilika. Sklonite se do daljnjeg i pratite ekrane i uputstva osoblja. Budite bezbedni i ne zaboravite da budete ljubazni prema onima oko sebe", navodi se u saopštenju stadiona pre njenog  nastupa pred publikom od 81.000 ljudi.

Pevačičin prvi nastup na turneji Eras u Sidneju privukao je publiku punu zvezda, a poznate ličnosti uključujući Kejti Peri, Ritu Oru i Taika Vaititija primećene su na njenoj poslednjoj svirci.

 

 

Pevačica pesme ,,Karma" će ponovo nastupiti na stadionu Akor od 24.-26. februara, a onda će 2. marta krenuti u Singapur.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading