Pršte varnice na sve strane! Fanovi Tejlor Svift isprozivali slavnu glumicu, ovo joj više nikada neće pasti na pamet

Vesti 22.02.2024 11:30 0

„Definitivno se više neću tako šaliti... jer sam videla naslove koji su to zaista izvukli iz konteksta“

Ema i Tejlor

Shutterstock/Profimedia

Ema Stoun je naučila iz svoje greške. Nikada se više neće šaliti na račun svoje prijateljice Tejlor Svift.

U novom intervjuu za Variety, zajedno sa rediteljem ,,Jadnih stvari" Jorgosom Lantimosom, Stoun (35) je upitana da li je u šali nazvala Svift (34) kao ,,kretenku" iza scene na Zlatnom globusu 2024. u januaru. Uz pomoć reakcije sa kojom se suočila od strane Sviftovih obožavatelja naučila je dragocenu lekciju.

„Definitivno se više neću tako šaliti... jer sam videla naslove koji su to zaista izvukli iz konteksta“, rekla je Stoun. Kasnije je pokazala na sebe, dodajući: „Kakva blesa".

Kada je Stoun osvojila Zlatni globus za najbolju filmsku glumicu u komediji ili mjuziklu za ,,Jadne stvari", Tejlor je podržala aplauzom i oduševljenim navijanjem.

 

 

„Kakva kretenka“, našalila se Stoun sa novinarima iza scene. „Poznajem je skoro 20 godina. Bila sam veoma srećna što je bila tamo i što je večeras nominovana. Bilo je divno. I da, kakva kretenka."

Ema je dobila nagradu za ulogu Bele Bakster u neobičnoj komediji, dok je Sviftova bila nominovana za Zlatni globus. Njen koncertni film Tailor Svift: The Eras Tour bio je najbolji u kinematografiji i na blagajnama, a nagrada je na kraju pripala filmu ,,Barbi".

 

 

Svift i Stoun se druže od 2008. godine, kada su se upoznale na dodeli nagrada Young Hollywood Awards. Zajedno su prisustvovale nekoliko događaja tokom godina, a Tejlor je podržala Emu na premijeri ,,Jadnih stvari" u Njujorku u decembru 2023.  

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading