Da li znate ko je ova devojčica? Napunila je 49 godina, a postala je poznata nakon uloge u filmu koji je obeležio naše detinjstvo

Olja Jelić Vesti 23.02.2024 14:59 0

Američka glumica, koja je postala slavna kao devojčica nakon uloge u filmu "E. T.", u četvrtak će proslaviti 49. rođendan.

Dru Barimor

Profimedia

Dru Barimor, koju je časopis People proglasio najlepšom osobom na svetu, i dalje izgleda odlično uprkos brojnim usponima i padovima koje joj je život doneo.

Pisalo o njenoj zavisnosti od droge koju je prvi put probala još kao tinejdžerka. Nedavno je progovorila i o teškom periodu koji je usledio nakon što se razvela od glumca Vila Kopelmana i kad je počela previše da pije kako bi "umrtvila svoje osećanja".

 

 

Bivši supružnici koji imaju dve ćerke, Oliv (10) i Frenki (8) venčali su se 2012. Uprkos tome što nije bilo skandala niti je išta konkretno pošlo po zlu, ili se za to barem nije saznalo, par se razveo 2016. Kako kaže glumica, upravo zbog toga što ništa nije pošlo po zlu, situacija je bila još teža i zbunjujuća.

"Postoje trenuci kada pogledate nekoga ko je snažan, ali u tom trenutku slomljen i pomislite: "Kako se ovo dogodilo?‘ Ja sam bila ta osoba. Slomila sam se, priznala je".

U decembru 2021. pohvalila se time što je trezna više od dve godine i priznala kako je alkoholom pokušala da smanji svoj bol.

 

 

‘Pijenje je za mene bila konstanta. Nisam mogla da se promenim. Bila sam slaba i nesposobna da učinim ono što je najbolje za mene‘, iskreno je rekla.

Zvezda filmova "Čarlijevi anđeli", "Muzika i stihovi", "Nikad se nisam poljubila", "Luda venčanja" i brojnih drugih, u poslednje vreme se bacila u voditeljske vode pa tako vodi i svoj vrlo gledani "The Drew Barrymore Show" u kojem ugošćuje slavne osobe koje joj se rado poveravaju. No u emisiji i sama Dru često otkrije nešto o sebi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafael Thorn (@rafael.thorn)

 

Tako je pre nekog vremena rekla da može godinama bez odnosa.

"Pomislila sam: šta nije u redu sa mnom da mi se šest meseci bez se*sa ne čini kao jako puno vremena? Mogla bih da izdržim čak i godinama.‘

Dru je rekla da ponekad sanja svoje bivše i dodala da "misli da je to jedino mesto gde ovih dana dobija akciju".

"Svakih šest meseci sanjam vruće snove i potvrdim sama sebi: O, moj Bože. Imam libido. Živa sam i imam puls".

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading