NIKADA se više neću UDATI! Poznata glumica i samohrana majka, prvi put otvorila dušu!

Vesti 18.01.2022 12:00 1

Dru Barimor je poručila da nikada više neće stati na ludi kamen, a objasnila je i koliko je teško biti samohrana majka

NIKADA se više neću UDATI! Poznata glumica i samohrana majka, prvi put otvorila dušu!

Tanjug/Ap

Dru je sama već šest godina, a iza nje su tri propala braka. Uprkos činjenici da joj ne pada na pamet da ponovo izgovara bračne zavete, glumica je u strahu da će starost dočekati sama.

U američkoj je televizijskoj emisiji “CBS Mornings” podelila je svoje iskustvo kada je reč o sastancima i izlascima, navodeći da je sve izuzetno teško postići kada ste samohrana majka. Glumica ima dve ćerke iz braka sa Vilom Kopelmanom, a par se rastao 2016. godine.

 

“Ne znam kako da izlaziim kad imam decu”, započela je svoju ispovest glumica. “Imam dve malene devojčice i ne želim da dovodim ljude u naš dom. Mislim da će mi biti potrebno mnogo vremena pre nego što se usudim da nekoga upoznam  sa njima”, rekla je.

“Nikad nisam to rekla na glas, da ne znam kako je to izlaziti sa nekim kad imaš decu”, priznala je glumica voditeljki Gejl King. “Tata moje djece je sada srećno oženjen sa najdivnijom ženom na svetu. Moja deca zapravo imaju neverojatnu maćehu”, rekla je dok je govorila o novoj supruzi Willa Kopelmana. 

Potom je prokomentarisala da je njihov odnos dosta drugačiji,a da se ona nalazi u jednom predivnom čistilištu.

Govorila sam da sam to ja, da je to moj izbor, da nisam spremna  da želim da sačekam. Mislim da to nikad nisam glasno rekla jer imam ćerke”, zaključila je. Glumica ječitavih šest godina sama.

 

 “Odem na povremeno na neki sastanak, ali to je samo u poslednje dve godine. Bile su mi potrebne četiri godine da dođem do te točke. A onda je stigla i pandemija.”

Glumica je posebno naglasila da ne traži osobu koja želi brak i decu..“Živela bih sa nekim ponovno, možda, ali ja imam decu i nema šanse – nikad se, nikad, nikad neću udati ponovno”, rekla je.

U brak je inače ulazila tri puta, od 1994. do 1995. godine sa Džeremijem Thmasom, od 2001. do 2002. sa komičarem Tomom Grinom i konačno od 2012. godine u  braku sa Kopelmanom.

Ona je više puta naglasila i da nije dobro podnela razvod “Ne znam kako da se ponovno tako otvorim. Kao da je nešto zatvoreno i ostaje takvo. Mislim da sam jednako prestrašena kada razmišljam o novoj ljubavi, kao i što bih bila da se nikad nije niti dogodila”, objasnila je glumica.

Komentari (1)
Loading
Dru je opet Barimor
18.01.2022 12:11

Džrim, džrim, džrim, džrim, džriiiiim 😊