"Šta joj se događa?": Glumica Dru Barimor zabrinula fanove najnovijim snimkom, svi se pitaju gde je ona

Olja Jelić Vesti 13.01.2024 16:04 0

Dru Barimur pokazala je na Instagramu svoj dnevni boravak koji je iz nekog razloga začudio njene pratioce.

Dru Barimor

Printscreen/Instagram

Holivudska glumica Dru Barimor objavila je na svom profilu na Instagramu video koji je kod nje probudio veliku nostalgiju, a kod njenih pratilaca izazvao čuđenje.

48-godišnja zvezda "Čarlijevih anđela" objavila je video iz svog dnevnog boravka u kojem gleda film "Luda venčanja" u kojem glumi s Adamom Sandlerom, a koji je kod nje probudio emocije.

"Jako te volim, Adame Sandleru. Luda venčanja su mi se pojavila na TV-u kad sam se htela da izađem iz kuće, ali nisam mogla to da propustim i morala sam pogledam", napisala je Dru.

 

 

 

A u komentarima joj se javio i Adam: "Uvek te volim Dru. Srećna ti Nova godina".

"Gde si to? Taj televizor i ti prazni zidovi, malo su čudni. Jesi li dobro", "Čini se da voli staromodno uređenje", "Sviđa mi se što živi u tako skromnoj kući", "Možda je to hotel", "Zašto ima tako mali televizor? Šta se događa, uznemiren sam", "Moramo ti kupiti veći televizor", neki su od komentara njenih obožavatelja.

Dru je počela glumom da se bavi od najranijeg detinjstva nakon što se pojavila u filmu E.T., a neke od najzapaženijih uloga snimila je u filmovima "Čarlijevi anđeli", "50 prvih poljubaca", "Vrisak", "Porodični haos", "Luda venčanja" i drugima. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading