Strah i trepet za Tejlor Svift: Bijonse obara rekorde najnovijom pesmom, prestigla mega popularan hit!

Vesti 21.02.2024 17:06 0

Bijonse i Tejlor Svift su jedine solo izvođačice koje su debitovale na prvom mestu liste

Bijonse

WALTER / Bestimage / Profimedia

Bilbord je u utorak otkrio da je 42-godišnja muzičarka Bijonse postala prva crna umetnica koja je na vrhu liste ,,Hot Country Songs" zahvaljujući njenom singlu „Texas Hold 'Em”, koji je takođe debitovao na 2. mestu liste Hot 100.

"Texas Hold 'Em", koji je zvanično emitovan na kantri radiju 13. februara, zauzeo je prvo mesto od Zaka ​​Brajana i Kejsi Masgrejvs čiji duet ,,I Remember Everything" je bio na prvom mestu već 20 nedelja.

Pesma je prikupila 19,2 miliona zvaničnih strimova i 4,8 miliona gledalaca u svim formatima, sa 39,000 prodatih u SAD do 15. februara.

Bijonse i Tejlor Svift su jedine solo izvođačice koje su debitovale na prvom mestu liste. Tejlor je zauzela prvo mesto sa „Love Story (Taylor’s Version)” i „All Too Well (Taylor’s Version)” 2021. godine.

Tejlor Svift na dodeli Gremija

Profimedia

 

32-struka dobitnica Gremija takođe je ušla u istoriju kao prva umetnica koja je osvojila prvo mesto na Hot Country Songs i Hot R&B/Hip-Hop pesmama od oktobra 1958. kada su liste postale „sveobuhvatne liste pesama žanrova“, prema Bilbordu.

Jedini drugi umetnici koji su predvodili ove liste su Morgan Valen, Džastin Biber, Bili Rej Sajrus i Rej Čarls.

Džastin

EPA

 

„16 Carriages“, koja je objavljena zajedno sa „Texas Hold 'Em“ 11. februara, debitovala je na 9. mestu na listi Hot Country Songs, a počela je na 38. listi Hot 100.

Okupio je 10,3 miliona strimova, 90.000 na radiju i 14.000 u prodaji, prenosi People.

Bijonse je iznenadila fanove izdavanjem pesama "Tekas Hold 'Em" i "16 Carriages" tokom Super Boula, ubrzo nakon što je emitovana njena reklama za Verizon i podelila tizer za njen sledeći album, Act II, koji treba da bude objavljen u martu.

 

 

Ona je na Instagramu podelila tizer za koji se činilo da je inspirisan klasičnim zapadnim Parizom iz 1984. u Teksasu, na kojem je grupa posmatrača u pustinji koji bulje u njen bilbord dok se u pozadini čula pesma „Texas Hold ‘Em”. 

Kompletan projekat, koji trenutno nema naziv, ali ga zovu II čin albuma ,,Renaissance", biće objavljen 29. marta. Dolazi nešto više od godinu i po nakon što je objavljena ploča inspirisana haus muzikom objavljena na leto 2022.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading