Zgrabila jedan ,,look" i ne pušta: Bijonse ikonski autfit začinila zavodljivim detaljima, podsetila na slavnu milijarderku

Vesti 15.02.2024 10:37 0

Fanovi su bili oduševljeni njenim zavodljivim autfitima, a jednog je čak podsetio na slavnu milijarderku Kajli Džener, te je prokomentarisao- ,,Kajli Nouls"

Bijonse

Printscreen/Instagram/beyonce

Pevačica Bijonse je svojim obožavaocima poželela srećan Dan zaljubljenih tako što je podelila video na Instagramu sa više fotografija na kojima nosi seksi haljinu od čipke dok se njena pesma „Texas Hold 'Em“, koju je objavila u nedelju, čula u pozadini.

Njen prvi autfit se sastojao od grudnjaka i tange ispod crne, prozirne haljine, uparene sa dugim prozirnim rukavicama i crnim kaubojskim šeširom. Mama troje dece nosila je kestenjasti ruž i raspuštenu kosu.

Takođe je pozirala za nekoliko fotografija sa svojim suprugom Džej Zijem, koji je bio obučen u crni smoking. Nosila je bodi sa v-izrezom sa dugim kožnim čizmama, jaknom i više prstenova.

,,Srećan vam Dan zaljubljenih, šaljem vam puno ljubavi", napisala je dobitnica Gremija u naslovu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Fanovi su bili oduševljeni njenim zavodljivim autfitima, a jednog je čak podsetio na slavnu milijarderku Kajli Džener, te je prokomentarisao- ,,Kajli Nouls".

Pored pesme ,,Texas Hold 'Em", Bijonse je objavila i numeru ,,16 Carriages". Obe pesme su sa njenog predstojećeg kantri albuma koji izlazi 29. marta. Njen sedmi studijski album ,,Renaissance", koji je objavljen u julu 2022. godine.

Bijonse je objasnila u poruci koja je od tada izbrisana na svojoj veb stranici da je njen album ,,Renaissance", „projekat u tri čina“.

„Ovaj projekat u tri čina sniman je tokom tri godine tokom pandemije. Vreme za mir, ali i vreme koje sam smatrala najkreativnijim. Kreiranje ovog albuma omogućilo mi je da sanjam i da nađem bekstvo tokom strašnog perioda za svet“, navodi se u poruci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

„To mi je omogućilo da se osećam slobodnom i spremnom za avanturu u vremenu kada se malo šta drugo pomera. Moja namera je bila da stvorim bezbedno mesto, mesto bez osuđivanja. Mesto gde ću biti oslobođena perfekcionizma i preteranog razmišljanja. Mesto za vrištanje, oslobađanje. Bilo je to prelepo istraživačko putovanje", nastavila je njena poruka.

Na dodeli Gremija 2024., ona je najavila početak svoje ere kantri noseći autfit inspirisan kaubojima koji se sastojao od kaubojskog šešira, ,,Louis Vuitton" kožnog odela, koje je dizajnirao muzičar i kreator Farel, i ,,Cartier" nakita, prenosi People

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading