Selena Gomez zavodi prirodnom lepotom: Objavila selfi bez šminke i oduševila ceo svet, plus ,,poklonila" još jedno iznenađenje!

Vesti 16.02.2024 18:17 0

Pevačica je nosila sivi kardigan nakon što je objavila koliko je uzbuđena zbog svoje nove muzike

Selena

Printscreen/Instagram/selenagomez

Selena Gomez je juče na Instagramu podelila zadivljujuću sliku, naizgled bez šminke, nakon što je najavila svoj predstojeći singl „Love On”, koji izlazi 22. februara.

Pevačica je nosila sivi kardigan nakon što je objavila koliko je uzbuđena zbog svoje nove muzike.

Ranije ovog četvrtka, Selena je podelila svoju sliku na Instagramu, na kojoj pozira u belom bade mantilu sa belim peškirom omotanim oko glave. Takođe je nosila i bele sunčane naočare, dok je pozirala pored prozora sa pogledom na more. Reči „Selena Gomez“ i „Love On“ ispisane su crvenim fontom na vrhu slike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

„Čekajte te samo dok uključim svoju ljubav. Sačuvajte moju novu pesmu „Love On” koja će biti objavljena 2.22“, napisala je pevačica u opisu.

Očekuje se da će pesma biti „zabavna i zavodljiva pesma inspirisana mesecima koje je Selena provela u Parizu prošle godine“, navodi se u saopštenju za javnost.

Selena

Printscreen/Instagram/selenagomez

 

Osim što je zadirkivala svoj nadolazeći singl, Gomez je takođe podelila nekoliko fotografija sa svojim dečkom Benijem Blankom.

Selena je u ponedeljak objavila slike na kojima se njih dvoje maze jedno sa drugim. „Moj najbolji prijatelj“, napisala je ona u opisu.

Blanko (35) je prokomentarisao objavu rečima: „to je moja najbolja prijateljica.“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Prošlog meseca, izvor je rekao za People da je Selena ,,jako srećna i prisutna", pozivajući se na njenu novu vezu.

,,Čini se da se trenutno zaista oseća sjajno," rekao je izvor. ,,Možda je do Benija ili je to samo do njenog ličnog i profesionalnog stadijuma.". 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading