Voli da švrlja: Bivša Plejboj zečica optužila Džastina Timberlejka da je varao Kameron Dijaz, isplivali svi detalji

Olja Jelić Vesti 21.02.2024 11:46 0

Bivša Plejbojeva zečica Zoe Gregori tvrdi da se jednom spetljala sa Džastinom Timberlajkom dok je on bio u vezi sa Kameron Diaz.

Kameron Diaz i Džastin Timberlajk

Profimedia

Bivša Plejbojeva zečica Zoe Gregori tvrdi da se jednom spetljala sa Džastinom Timberlajkom dok je on bio u vezi sa Kameron Diaz. Zoe je za Daily Mail ispričala da je pevača upoznala na jednoj zabavi u Plejboj vili i da je ona prva počela da mu se udvara. On ju je navodno prvo odbio jer je bio u vezi sa glumicom, ali zečica nije odustajala.

Zavodila ga je i rekla mu da može malo da se opusti jer glumica trenutno nije s njim u vili. Zoe je otkrila da ona i Džastin nisu vodili ljubav, ali su se navodno mazili i ljubili. Časopis Page Six se obratio njihovim predstavnicima za komentar, ali još nisu dobili odgovor. 

Zoe je pre toga otkrila da je bila u kontaktu s Aleksom Rodrigezom za kog kaže da joj je 2019. slao lascivne poruke nekoliko nedelja pre nego što je zaprosio Dženifer Lopez. "Slao mi je poruke taman pre nego što je zaprosio Lopez, mislim da to jednostavno nije u redu”, rekla je tada za Sun. 

Pevač je navodno prevario sve žene s kojima je bio u vezi

Kad je reč o ljubavi, Džastin Timberlajk nije na dobrom glasu. Britni Spirs nedavno je optužila pevača da je više puta prevario tokom njihove trogodišnje veze. U svojim memoarima The Woman In Me je napisala da ju je Džastin prevario sa još jednom slavnom osobom.

Kameron Diaz i Džastin Timberlajk

Profimedia

 

Šuškalo se da je Džastin prevario Britni sa Nikol Apleton iz britanske grupe All Saints. Britni je takođe zatekla Tonju Mišel, pevačicu koja je nastupila kao predgrupa *NSYNC-ja, u Džastinovom krevetu. Zatim ga je pevačica prevarila s koreografom Vejdom Robsonom.

Držao se za ruke sa koleginicom dok je bio u braku sa Džesikom Bil

Pevač je od tada uhvaćen u više kompromitirajućih situacija.  Samo nekoliko nedelja nakon razlaza sa Kameron Diaz 2007. godine, pevač je viđen kako čavrlja sa Džesikom Bil na zabavi povodom dodele Zlatnih globusa, što je navodno razbesnelo Diaz. Pričalo se da je pevač prevario Džesiku Bil 2010. godine s Olivijom Munn, ali te tvrdnje je negirao. 

 

 

Džastin i Džesika na kraju su se venčali 2012. godine i dobili dvoje dece. Međutim, u novembru 2019. Džastin je uhvaćen kako se na večeri drži za ruke s kolegicom Ališom Vainvrajt. Timberlajk se ubrzo nakon toga izvinio putem Instagrama: “Ništa se nije dogodilo između mene i moje koleginice. Previše sam popio te večeri i kajem se zbog svog ponašanja. Trebao sam da se ponašam bolje.”

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading