Zbog njega su žene gubile GLAVU: Slavni pevač danas ima 42 godine i svi se pitaju šta mu se desilo sa LICEM?

Vesti 04.04.2023 19:31 0

Džastin Timberlejk se našao na meti skandala i to prvi put zbog svog izgleda

Zbog njega su žene gubile GLAVU: Slavni pevač danas ima 42 godine i svi se pitaju šta mu se desilo sa LICEM?

Profimedia

Svetski poznati pevač Džastin Timberlejk višestruko je bio na meti prozivki, što i ne čudi jer je njegov privatni život pun skandala, ali su se ovog puta korisnici društvenih mreža obrušili na nešto što nikada nije bilo na vestima. pre – njegov izgled.

Džastin je slavu stekao već kao dečak u čuvenom Diznijevom 'Klubu Miki Maus', a krajem devedesetih postao je globalno popularan kao deo dečačkog benda NSINC, jedne od najpoznatijih, "dečačkih pop grupa" svih vremena.

Dodatnu popularnost je stekao i u vezi sa Britni Spirs, sa kojom je bio od 1999. do 2002. godine, kada su naglo raskinuli, a svu krivicu je svalio na nju, lažući da ga je prevarila kako bi zaradila na njihovom raskidu. , što je dokazano godinama kasnije.

Nakon Britni, Džastin je ljubio Kameron Dijaz, koja je bila 8 godina starija od njega. Par je bio zlatni par Holivuda, ali je i toj vezi došao kraj nakon 3 godine. Raskinuli su 2006. godine, a tada je Džastin upoznao Džesiku Bil i svi su mu zavideli na skladnom braku.

Zbog toga je mnoge šokiralo to što su procurele paparaco fotografija, koje su otkrile da je Džastin imao aferu sa koleginicom sa filmskog seta. Nakon toga se javno izvinio svojoj supruzi, okrivljujući za sve alkohol.


„Previše sam popio te noći i kajem se zbog svog ponašanja. Trebalo je da znam. Izvinjavam se mojoj neverovatnoj supruzi i porodici što sam ih doveo u tako neprijatnu situaciju i fokusiran sam na to da budem najbolji muž i otac koji mogu da budem", rekao je Džastin. Mnogi su očekivali da će se par nakon toga razvesti, ali Džesika je oprostila Džastinu, a nedavno su proslavili 10. godišnjicu braka.
743841


Ovog puta, Džastin se našao u vestima nakon što se pojavio u spotu o pevačici Tejlor Svift u kojem je hvali povodom dodele nagrade Inovator. Njegov neobičan izgled mnogima je zapeo za oko i nisu ga štedeli u komentarima.

 

Zbog njega su žene gubile GLAVU: Slavni pevač danas ima 42 godine i svi se pitaju šta mu se desilo sa LICEM?

Profimedia

 

„Da li neko zna da li je Džastin Timberlejk toliko ostario sa 42 godine ili je imao lošu plastičnu operaciju?“, „Mnogi komentarišu da bi trebalo da nosi kremu za sunčanje, ali mu je lice natečeno. To ukazuje na prekomernu upotrebu alkohola i možda drugih stvari', 'Je li to Justin? Morao sam da ga pogledam dvaput da bih shvatio ko je u pitanju', 'Izgleda kao da ima više od 50 godina', bili su neki od komentara. Justin ovo još nije komentarisao.

Kako se Džastinov izgled menjao kroz godine pogledajte u našoj galeriji

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading