"Sasvim je normalno da spavamo odvojeno": Kameron Dijaz fanove ostavila bez teksta izjavom o odnosu sa mužem

Olja Jelić Vesti 21.12.2023 12:35 0

Kameron Dijaz nedavno je izjavila kako bi ljudi trebali da prihvate da je normalno da bračni parovi imaju odvojene spavaće sobe i kuće.

Kameron Dijaz

Shutterstock

Glumica Kameron Dijaz u utorak je gostovala u podkastu "Lipstick on the Rim", gde je pričala o odnosima u braku.

"Ja imam svoju kuću, ti imaš svoju. Imamo porodičnu kuću u sredini. Otići ću i spavati u svojoj sobi. Čak imamo spavaću sobu u sredini gde možemo da imamo odnose", izjavila je Kameron.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

 

 

Njen komentar oduševio je voditeljike podkasta Moli Sims and Emese Gormli, koje su rekle da Kameron Diaz verovatno nije trebala da podeli svoje mišljenje sa javnošću.

Glumica je rekla da to nema veze s njenim suprugom jer je on divan i da je ovo mišljenje imala i pre braka. Inače, ona je u braku s gitaristom Bendžijem Mejdenom od 2015. godine, a u januaru 2020. godine dobili su ćerku, kojoj su dali ime Rediks.

Ona je i ranije govorila o svom braku sa Mejdenom, gde je govorila samo najbolje. Tako je 2016. godine izjavila da je brak najveća stvar koju je učinila u svojim četerdesetim godinama. Mejden e takođe govorio o Kameron i istakao je da je toliko posebna i da je ponosan na nju.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading