Žene joj plaćaju ogromnu sumu NOVCA kako bi proverile VERNOST partnera: Ishod je PORAŽAVAJUĆ jer skoro svi padnu "TEST"

Vesti 30.05.2023 20:30 0

Retko koji je muškarac odoleo ovoj atraktivnoj brineti

Žene joj plaćaju ogromnu sumu NOVCA kako bi proverile VERNOST partnera: Ishod je PORAŽAVAJUĆ jer skoro svi padnu "TEST"

Printscreen/Instagram

Karolina Leker je plejbojev model koja u poslednje vreme radi kao ljubavni detektiv. Radi se o tome da nju kontaktiraju žene širom sveta kako bi proverile vernost njihovih partnera.

Ona njenu uslugu naplaćuje 1.400 funti ali ako je momak odbije, ona taj novac vraća. Kako kaže, to nije čest slučaj.

 

 

Posao ljubavnog detektiva joj je pao na pamet kada se našalila sa svojim prijateljicama koje su je zamolile da testira njihove partnere. 

Ipak iako je krenulo iz šale, sada joj donosi zaista zadovoljavajuć novac. Kada Karolina otvori novi slučaj, ona dobija broj telefona i linkove do naloga na društvenim mrežama svoje mete i počinje da flertuje sa njim u pokušaju da dogovori sastanak.

 

 

Uspe li da dogovori vreme i mesto sastanka, ona dobija svoj honorar a devojka koja je pretrpela izdaju tada pouzdano zna da bi joj partner bio neveran.

- Nemam mnogo iskustva sa pozitivnim ishodima. Većina muškaraca prihvati flert, ali i sastanak. U početku sam bila uplašena jer je to izgledalo kao magija, budući da sam samo na osnovu jedne poruke već bila u životu potpuno nepoznate osobe. Doduše, ne bih rekla da varaju direktno – to je praktično najava za prevaru, jer nemam fizički kontakt sa njima- rekla je ova devojka.

 

 

- Verujem da duboko u sebi svi želimo da znamo da li su naši partneri dovoljno jaki da se suoče sa iskušenjima koja mogu da se dogode u svakom trenutku. Imam poseban način na koji razgovoram sa svakim klijentom, pošto sam u konstantnom kontaktu sa njegovom ženom ili devojkom, to mi obezbeđuje sve potrebne informacije neophodne da ga zbunim i testiram - kaže za kraj Karolina.

 

 

Komentari (0)
Loading