Za Kajli Džener leto je već počelo: Mikro bikini jedva pokriva bujne grudi, mreže gore zbog njenih fotki pored bazena

Vesti 20.02.2024 10:18 0

Na selfiju, nosila je isti crni bikini, kao i odgovarajući mini-šorc

Kajli

Printscreen/Instagram/kyliejenner

Kajli Džener (26) se na nedavno podeljenim fotografijama viđena u jednom od najzavodljivijih izdanja do sad.

Ona je podelila objavu na Instagramu iz svog „doma daleko od doma“. Na selfiju svežeg lica, nosila je jednostavan crni trouglasti gornji deo bikinija i odgovarajući donji deo.

Dok je ležala pored bazena na peškiru, zvezda je dodala samo elegantnu zlatnu narukvicu i prirodni manikir. Njena kosa je bila mokra i padala je na njena ramena.

Delovalo je kao da je nosila minimalno šminku ili da je uopšte nije imala, pa su njene prirodne trepavice, pege i boja usana pale u prvi plan na fotografijama.

Dženerova je podelila još jedan selfi u bikiniju na svojom Instagramu. Na selfiju, nosila je isti crni bikini, kao i odgovarajući mini-šorc. 

Autfit je ulepšala sa zlatnim satom, kožnom torbom na ramenu i duginim šeširom, a kosu je pokupila u opuštenu punđu.

Ona je takođe je prikazala joše delova svog dana na bazenu u video snimku koji je objavila na TikTok-u, i opisala ga je emodžijem sunca.

 

 

TikTok video započinje sa kadrom u kom se Kajli izležava u vodi i upija zrake dok se šapuće stihove pesme Vaj Dži  Marlija „Praise Jah in the Moonlight“.

Dženerova zatim okreće kameru, pružajući pogled na planine i zelenilo koje je služilo kao pozadina za bazen, prenosi People.

Uključila je i nekoliko klipova svojih prijatelja, gde je jedna otvarala flašu vina, dok su ostali sedeli u ležaljkama i sunčali se. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading