Poznati par zgrozio ljude: „Decu ne kupamo često, tek kada počnu neprijatno da mirišu“

Vesti 11.02.2024 17:02 0

Glumački par je nedavno šokirao ceo svet izjavom na koji način održava higijenu dece.

Kristen i Daks

Profimedia

Jedan od najpopularnijih holivudskih parova Kristen Bel i Daks Šepard iznenadili su javnost priznanjem na koji način odgajaju svoje ćerke. Kada je Kristen gostovala u jednoj emisiji otkrila je da suprug i ona čekaju da njihove ćerke počnu neprijatno da mirišu, pa ih tek onda okupaju.

„Decu kupam tek onda kada osetim njihov miris, one su inače baš male, čestim kupanjem mogli bismo im uništiti sve one važne proteine i magnezijum s kože“, rekla je glumica. „Kada osetim neprijatan miris na njihovoj koži tek tada je vreme za njihovo kupanje i to je sasvim normalno“, objasnila je 41-ogodišnja glumica.

Kristen i Daks

Profimedia

 

Kaže kako čestim kupanjem ne radi ništa dobro deci. „Postoji razlog zašto ne želim navikavati ćerke da se konstantno kupaju. Iskreno, mislim da im se ne može ništa loše dogoditi. Kada osetim na njima loš miris znam da su ih napale bakterije i tada ih pošaljem na kupanje“, priznala je i iznenadila mnoge roditelje, a posebno svoje obožavaoce. 

Ipak, najviše negativnih reakcija par je izazvao priznanjem da njihove ćerke uživaju u bezalkoholnom pivu. Kristen je objasnila kako su ovo piće zavolele dok su bile mlađe, kada su s njima išle u šetnje. „On je zavisnik koji se oporavlja, ali voli bezalkoholno pivo, pa bi otvorio jedno, imao bi našu stariju ćerku na grudima, a mi bismo šetali i gledali zalazak sunca. Dakle, mislim da joj se to činilo kao nešto posebno, nešto porodično“, istakla je. 

Kristen i Daks

Profimedia

 

Kristen i Daks u braku su od 2013. godine, a upoznali su se 2007. na zabavi zajedničkog prijatelja. Među njima nije bilo odmah hemije. Počeli su da izlaze kasnije kada su se sreli na hokejaškoj utakmici.

Ovaj glumački par je i prošle godine bio u centru medijskog skandala nakon što su počele da kruže glasine da su svingeri i predvodnici orgija za najbogatiji sloj holivudskog društva.

Komentari (0)
Loading